Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Filtrování

Načítání filtru ...

Zobrazit víceZobrazit méně

Zahradní osvětlení a svítidla, lampy

Vendor 6
  • Nejprodávanější
  • Slevy týdne
  • Nejprohlíženější
Další nejprodávanější

Popis kategorie

Venkovní zahradní lampa udělá parádu nejen na zahradě, ale i na terase


Zahradní lampy přinášejí nejen určitou praktičnost a lepší orientaci na zahradě, ale také dokážou celé vaší zahradě dodat architektonický ráz. Současné moderní styly v oblasti osvětlení přináší nejen funkční, ale i estetické osvětlení zahrady, čehož jsou důkazem právě lampy do zahrady.


Jaká je nejlepší lampa na zahradu?


V současné době jsou populární dva druhy zahradní stojací lampy LED lampa na zahradu nebo lampa venkovní se senzorem. Hlavní výhodou, kterou má LED venkovní stojací lampa, je velká odolnost proti otřesu a dlouhá výdrž LED světelného zdroje. Venkovní stojací osvětlení se senzorem má naopak výhodu v tom, že se rozsvítí, kdykoliv se přiblížíte – je tedy výborným pomocníkem kolem příchodové cesty či u vchodových dveří.


Stěžejní vlastnosti, které má venkovní lampa na zahradu


Důležitou vlastností, kterou tyto venkovní lampy mají, je jejich odolnost proti dešti, sněhu, mrazu, ranní a večerní mlze a další nepřízni počasí. Nemusíte se tedy obávat, že vám lampa přestane sloužit při prvním nehezkém počasí.


Zahradní osvětlení není jen venkovní lampa na zahradu. K osvětlení zahrady se hodí jakákoliv svítidla z kategorie venkovních osvětlení, které mají různé možnosti umístění či vlastnosti – proto se každé hodí na nasvícení jiné části exteriéru.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i