Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Moderní křišťálové lustry za nízké ceny

Osvětlení interiéru

Lucie

Rozšířili jsme nabídku křišťálových lustrů. Zahrnují jak moderní svítidla vhodná do obývacího pokoje či ložnice, tak také vysoce reprezentační osvětlení do hotelů, divadel, ambasád a jiných veřejných budov.

Rozšířili jsme nabídku křišťálových lustrů. Zahrnují jak moderní svítidla vhodná do obývacího pokoje či ložnice, tak také vysoce reprezentační osvětlení do hotelů, divadel, ambasád a jiných veřejných budov. 

Křišťál je bezbarvá odrůda oxidu křemičitého neboli křemene. V minulosti byl považován za zkamenělý led, právě proto dostal své pojmenování křišťál. Řecký výraz Krustallos znamená led. Čirý a průsvitný křišťál byl vždy považován za symbol rovnováhy a čistoty. Křištál se hojně používá ve šperkařství, laserové technice a právě také při výrobě luxusních křišťálových svítidel, převážně křišťálových lustrů

Moderní křišťálové lustry do obývacího pokoje

Je nasnadě, že křišťálový lustr není úplně běžným typem interiérového osvětlení. Působí značně honosně, takže v běžné domácnosti najde upotřebení jen v několika místnostech, konkrétně v obývacím pokoji, ložnici a kuchyni. Bývá většinou visící, takže jej doporučujeme do místností s dostatečnou výškou stropu.
Dávno již neplatí, že by křišťálové lustry byly symbolem starodávného osvětlení. Nyní se vyrábějí v moderních designech, křišťál se kombinuje s ostatními materiály a nezapomíná se také na úspornost. Jako krásný vzor moderního křišťálového lustru můžeme zmínit kousky od značky Eglo z kolekce Chipsy

 

České křišťálové lustry do reprezentačních prostor

Jak už jsme zmínili, nově jsme náš sortiment rozšířili o desítky křišťálových lustrů a to od české firmy Artcrystal. Velkou část produktů tvoří luxusní a honosné lustry, které doporučujeme především do reprezentačních prostor, například do divadel či vstupních hal a restaurací velkých hotelů. Jedním z nejdražších modelů je historický odlitkový lustr s křišťálovými ověsy zdobený bohatým reliéfem.

Čištění křišťálových lustrů

Často se na nás zákazníci obracejí s otázkou: Jak vyčistit křišťálový lustr? Možnosti jsou v podstatě dvě. Tou snazší, ale dražší, je pozvat si odbornou firmu.
Jestliže se rozhodnete pustit se do čištění sami, je nejprve potřeba lustr odstrojit, tedy rozebrat ho na jednotlivé části. Tyto dílky pak umyjete v plastové nádobě v teplé vodě se saponátem (někteří používají myčku). Následně si části rozložíte na savou textílii a necháte oschnout. Ještě předtím než jednotlivé dílky navěsíte zpátky, je nutné otřít vlhkou hadrou také tělo lustru. 

Levné křišťálové lustry 

Ještě přidáváme jednu příjemou informaci na závěr. V našem e-shopu seženete levné křišťálové lustry. Stejně jako u ostatních našich světel vám garantujeme nejnižší ceny. Navíc nyní si několik křišťálových lustrů můžete zakoupit v našem velkém podzimním výprodeji. A nezapomeňte, že již při nákupu nad 3 000 Kč máte DOPRAVU ZDARMA. 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Podobné články

Jak na správné osvětlení interiéru Osvětlení interiéru
Výrobci svítidel O značkách
Svítidla značky EGLO O značkách
Doprava zdarma pro každého! Akce a výprodeje

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i