Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Akční nabídka svítidel značky Nedes

Aktuality a oznámení

Michaela

Většina z vás má jistě ráda výhodné akce, kde v ceně, kterou zaplatíte, získáte ještě něco navíc. Právě pro vás tady máme příležitost si udělat radost!

Znáte oblíbenou frázi někdo září, někdo v září? Většinou ji při neúspěšných zkouškách používají studenti. Vy však můžete zazářit právě v září a ještě při tom ušetřit. Právě pro vás je totiž připravena výhodná nabídka značky Nedes, kdy při zakoupení LED svítidla ze série LC8 získáte navíc bonus.


null 

A co takový bonus vlastně znamená?

Právě k těmto svítidlům dostanete navíc zářivkové svítidlo. Ale aby toho nebylo málo, ne jen tak ledajaké. Naše zákazníky nechceme odbývat, ale naopak. Rádi vám děláme radost. Proto zářivkové svítidlo, které obdržíte navíc, není jen tak na obyčejné klasické žárovky, kde byste se mohli obávat vysokých nákladů na provoz. Zářivkové svítidlo, které získáte zdarma je totiž také LED, tudíž ta nejúspornější varianta, kterou si do vašeho domu či bytu můžete pořídit. I když se zde na první pohled nemusí zdát nijak markantní rozdíl, uspořené peníze za LED svítidla mohou například za rok vyšplhat na vysoké sumy. A navíc když právě takové LED zářivkové svítidlo dostanete ke koupi LED stropního svítidla zdarma, to už za to opravdu stojí. K těmto LED stropním svítidlům ze série LC8 obdržíte také dálkový ovladač, který je samozřejmě také v ceně, tím svítidlo můžete ovládat. To znamená rozsvítit, zhasnout, ale také stmívat dle svojí vlastní potřeby.


null null 
Tak, jak jsme však zmiňovali výše, tato akce platí pouze v září. Pokud tedy o nákupu takového svítidla značky Nedes, kde získáte druhé navíc, uvažujete, neotálejte a pospěšte si. Přeci jen čas se krátí. Měsíc uplyne jako voda. Proto tedy neváhejte a svítidlo si objednejte, abyste tuto výhodnou nabídku nepropásli!!!

Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i