Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Auto-moto osvětlení

Aktuality a oznámení

Vojtěch

Auto či motorku používáte jistě téměř každý den. Použijte do vašich jízdních prostředků správné osvětlení.

Nezapomínejte na bezpečnost

Každý den jistě jezdíte do práce autem nebo třeba na motorce. Proto, aby vše splňovalo potřebné bezpečnostní normy, je potřeba, aby byl technický stav vozidel zcela v pořádku. Jedním z velmi důležitých aspektů k dodržení bezpečnosti vás i ostatních účastníků silničního provozu, je zcela jistě vhodné a správné autoosvětlení. Pokud zrovna některé potřebujete, můžete si je pořídit přímo u nás.



Různé druhy auto-moto osvětlení

Ať už vám praskla klasická autožárovka nebo potřebujete jiný druh autoosvětlení, můžete se spolehnout na náš e-shop. V naší nabídce najdete spoustu typů a druhů auto-moto osvětlení. Přední i zadní svítidla u nás můžete obstarat zcela bez problému. A to buď ta úplně klasická či s různým barevným podsvícením. Pro různá technická vozidla zde najdete několik typů majáků. Kromě toho také třeba poziční osvětlení.



Co se autožárovek týče, i u těch si můžete vybrat z různých druhů. Také si žárovky můžete zakoupit buď po jednom kusu či v různých sadách. Budete mít pak alespoň rezervu pro případ, že byste ji náhle potřebovali.



Ať už zkrátka potřebujete jakékoliv osvětlení do vašeho osobního či nákladní auta nebo motorky, vše u nás najdete. Navíc máte záruku bezpečnosti a kvality.

Autor článku:

Vojtěch
Vojtěch Hlavní nákupčí

Vojtěch jakožto hlavní nákupčí fandí designu a neotřelým barevným kombinacím. Kromě toho zná také veškeré technické úskalí svítidel, včetně jejich správné instalace. Pravidelně se proto s vámi o tyto informace dělí formou článků v poradně. Zapojit LED pásek nebo ventilátor už bude hračka.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i