Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Jak si u nás vybrat svítidlo?

Aktuality a oznámení

Lucie

Rádi byste si u nás vybrali svítidlo, ale nevíte si rady? Nevadí. Poradíme vám.

Možná to chce nový lustr, možná spíš nějakou tu lampičku nebo pěknou osvětlenou dekoraci. Ovšem jak si teď vlastně vybrat to, co potřebujete? Někdy to může být oříšek. To však neplatí u nás.

Podle čeho vybírat?

Základní otázka, kterou byste si měli před výběrem svítidla položit je, jaký typ svítidla byste si rádi pořídili. V první řadě si tedy můžete zvolit buď svítidla venkovní či vnitřní.


   null

U svítidel interiérových je zde další řada rozdělení a vy si nyní můžete zvolit z nabídky jednotlivých typů svítidel, kterými jsou například lustry, lampičky, stropní či bodová svítidla. Ovšem je zde také možnost, že máte na svítidlo určité požadavky a neradi byste kvůli tomu museli rozkliknout detail každého svítidla, jen abyste se dozvěděli, zda právě ono svítidlo je má. Pokud tedy například víte, že potřebujete lustr, stačí si rozkliknout nabídku lustrů a nyní si zakliknout pouze vámi požadované parametry. Můžete si zde zvolit místnost, do které svítidlo pořizujete, dále můžete zvolit požadovaný materiál, který na svítidle má být. Jestliže máte omezené prostory, můžete si vyfiltrovat také určitou výšku či šířku svítidla. Pokud preferujete produkty pouze od určitých výrobců, i zde se nemusíte probírat náhodnými lustry. Stačí si v parametrech zvolit výhradně požadovaného výrobce a vyjede vám jen nabídka vámi zvolených výrobců. Parametrů, které si můžete navolit, je zde však mnohem více. Filtrovat můžete například také podle různé funkce, barvy a podobně.
 
Možná nevybíráte jedno svítidlo, ale vybavujete celou určitou místnost. V tomto případě si hned v hlavní nabídce stačí zvolit přímo konkrétní pokoj, který budete chtít osvítit a vyjedou vám zde veškerá svítidla, která jsou právě do vámi požadovaného prostoru vhodná. A to ať již různá svítidla hlavní, tak i ta doplňková. Také pokud jste příznivci a zastánci pouze LED svítidel, i zde stačí hned v hlavní nabídce rozkliknout pouze LED osvětlení. Zde najdete všemožné typy svítidel, ovšem všechna pouze s LED technologií, která je úsporná a v dnešní době čím dál více vyhledávaná.
 
Také v případě, že jste se rozhodli pro svítidlo venkovní, i zde stačí pouze rozkliknout jejich nabídku. Stejně jako u těch vnitřních si můžete zaškrtnou vámi požadované parametry a vybírat pouze ta svítidla, o která máte zájem. Zbytečně se vám zde nebudou tedy plést ta, která nejsou dle vašich požadavků.


null 

U nás najdete vše!

Pokud hledáte více nežli svítidla, s mnohým vám vyjdeme vstříc. Některá svítidla potřebují k fungování žárovky, jiná kupříkladu baterie. Obojí můžete pořídit přímo u nás. Opět si stačí otevřít požadovanou kategorii zboží a nabídka všech možných typů vámi požadovaného zboží se vám hned zobrazí. Můžete si u nás však pořídit také další zboží než pouze svítidla. Naleznete u nás spoustu typů elektromateriálu. Od různých zásuvek až po hlásiče kouře či třeba domovní čísla.
 
Pokud se však i přesto nemůžete dostat k tomu, co potřebujete, přes zvolení požadované kategorie, zkuste jednoduše do vyhledávače napsat, co hledáte. Další možností je oslovit přímo naše pracovníky, kteří vám se vším ochotně a rádi pomohou. Ať už se jedná o technickou radu či pomoc při výběru, vždy vám poradí kompetentní osoba. Svůj dotaz můžete směřovat buď na mail nebo telefonicky.
null 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i