Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Koupí respirátoru jste s námi podpořili dobrou věc

Aktuality a oznámení

Lucie

V této náročné době si musíme co nejvíce pomáhat. I my, ze společnosti Donoci, jsme se rozhodli pomoci. A vy s námi. Děkujeme.

Přemýšleli jsme, jak pomoci co nejefektivněji. Neprodáváme zdravotnický materiál, neprovozujeme služby v zdravotním nebo sociálním oboru, ani nejsme experty na danou problematiku. Ale pomoci jsme chtěli - z toho důvodu jsme zvolili pomoc formou finanční podpory pro nemocnici a dům s pečovatelskou službou, aby zmíněné organizace mohly použít peníze přesně na to, co aktuálně potřebují.


Finanční podpora byla poskytnuta blanenské nemocnici, protože si velmi vážíme práce a odhodlání celého zdravotnického personálu, uvědomujeme si, jak je důležitá péče o pacienty a dostatek zdravotnického materiálu a ochranných pomůcek. Také je obecně známo, že senioři jsou nejvíce ohroženou skupinou. Myslíme, že jejich péči je potřeba věnovat zvýšenou pozornost a jsme rádi, že i my jsme se mohli zapojit a finančně pomoci provozu blanenského domova s pečovatelskou službou.


Zdravotníky i seniory můžeme finančně podpořit i díky vám, našim zákazníkům, kteří jste se také rozhodli aktivně přispět. Koupí respirátorů a roušek jste navíc pomáhali hned dvakrát - výtěžek z prodeje jsme použili na dobrou věc a současně nošením ochranných pomůcek chráníte sebe i své okolí.


A proč jsme si vybrali organizace právě v Blansku? Naše společnost Donoci má už od svého počátku sídlo právě v Blansku a se životem v tomto městě byla vždy spojena. Automaticky se nabízela možnost podpořit lokální organizace a pomoci tak na místech, kde je potřeba. Věříme, že takto uvažuje spousta firem, které pomáhají především lokálně v místech svého působení. A když se spojí síly dohromady, společně se podaří podpořit území celé republiky.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i