Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Letní prázdniny jsou tu!

Aktuality a oznámení

Monika

Ať už jsou vaše děti malé nebo velké, pokud jsou školou povinné či ve školce, právě jim začaly prázdniny. To pro ně znamená jediné. Zažít co nejvíce dobrodružství a mít co nejvíce zážitků.

Grilování či opékání buřtů se správným svítidlem

Asi všichni máme rádi letní grilovačky či opékání buřtů při svitu měsíce a žáru ohně. Je samozřejmě velmi příjemné, když vám plápolá oheň a žádné jiné svítidlo vás u takového zahradního táboráku neruší. Ovšem je také potřeba věci na grilování či k ohni donést a poté zase odnést. Mnohdy se stává, že neustále na něco zapomínáte, a tak chodíte pořád do domu a zase ven. K tomu se již nějaké to venkovní svítidlo opravdu hodí. Pro orientaci, kudy vlastně vede cesta ke vchodu či kde vůbec cesta končí, dobře poslouží různá solární svítidla. Ta sice nesvítí moc, ale alespoň budete vědět, kudy jít a kam už raději nešlapat. Navíc u těchto svítidel ušetříte za náklady na provoz. Dobíjí se totiž slunečním zářením a po setmění se sama rozsvítí. Není tedy potřeba žádné připojení k síti.



Jako další velmi vhodné svítidlo může být třeba venkovní nástěnné. Buď si jej můžete pořídit na vypínač nebo je velmi praktické svítidlo se senzorem, které se rozsvítí, jakmile zaznamená pohyb a také se opět samo zhasne. Pokud tedy víte, že neustále vy nebo vaši hosté chodíte tam a zpátky, je právě venkovní svítidlo s čidlem perfektní možností. I pokud ponesete tác s pitím či jídlem nebo budete mít plné ruce jiných věcí, nemusíte šmátrat po vypínači, abyste jej rozsvítili a zase zhasli.



Kromě toho, že děti nemusí ráno vstávat do školy, většina z nich má také posunutou večerku. Chodí tedy spát mnohem později než je tomu během školního roku. Jak jsme již zmínili, grilovačky či táborák je pro ně něco, na co se jistě společně s posunutou dobou spánku velmi těší. Proč jim tedy ten delší pobyt venku ještě více nezpříjemnit. Ptáte se jak? Co třeba si venkovní prostory hezky vyzdobit. Solární řetězy se již nepoužívají pouze o Vánocích. Můžete je hezky a vkusně rozmístit kolem různých stromů či do altánků a podobných venkovních posezení. Zvolit můžete solární řetězy jednobarevné nebo si užít pestrých barev. Obojí bude mít skvělý efekt a vaše děti to jistě ocení.


Tábory a letní dobrodružství

Ovšem nejen pobyt na zahradě je pro děti tím velkým letním lákadlem. Některé děti se jistě těší na stezku odvahy, kterou s kamarády podnikají každý rok u babičky, jiné se zase nemohou dočkat letního tábora plného dobrodružství. Ať už tak či tak, k obojímu je potřeba děti dobře vybavit. A to jak jinak než pořádnou svítilnou, čelovkou či podobnými vychytávkami. Například na stezku odvahy se bude kvalitní svítilna či čelovka opravdu hodit. Pro pobyt ve stanu lze použít také různá přenosná svítidla, při kterých si bez problému najdou ve svém stanu to, co hledají. Co se svítilen týče, na výběr budete mít od menších kousků až po ty větší. Pro malé různé dětské motivy a pro ty větší již dospěláckou klasiku.



Vytvořte dětem z letních prázdnin krásné období, na které se budou moci těšit i příští rok. Uvidíte sami, že i takové osvětlení a různé doplňky vám k tomu mohou hodně dopomoci.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i