Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Letní výprodej jede v plném proudu!

Aktuality a oznámení

Monika

Pokud potřebujete nové svítidlo do vašeho domu či venkovních prostor, je nejlepší čas si je pořídit právě teď. Čeká na vás letní výprodej!

Léto je tu

Čas letních radovánek je tu. Čas prázdnin, dovolených a různých dalších dobrodružství. Abyste měli z příchozího léta ještě větší radost, připravili jsme si pro vás letní výprodej. V něm najdete spoustu svítidel za velmi nízké ceny. U svítidel narazíte na slevy až 70 %.


Osvětlený interiér za pár korun

Pokud zrovna přemýšlíte o koupi nového lustru, bodového svítidla či třeba stropnice, nemusíte již čekat na žádné vánoční slevy a podobně. Velká nabídka interiérových svítidel na vás totiž čeká již nyní a co víc opět i v letním výprodeji. Kromě hlavních neboli centrálních svítidel zde naleznete také doplňková svítidla, kterými se mohou stát různé lampičky nebo větší stojací lampy, které se hodí opravdu všude. U svítidel si můžete vybrat z různých designů a velikostí.



V těchto horkých letních dnech budete určitě potřebovat vzduch v domácnosti ochladit. Proto není nic lepšího než si pořídit ventilátor. Můžete si vybrat buď stropní, u kterého je možnost buď se světlem či bez světla nebo různé stojací. Záleží na vás, kterému typu dáte přednost. Hlavní je to, že vám vzduch v místnosti ochladí a vy se tak budete cítit komfortně i v těchto vedrech. Ventilátory můžete mít samozřejmě také za velmi výhodné ceny.


Exteriér si žádá své

Pokud si říkáte, že by to chtělo ještě svítidlo i do vašich venkovních prostor, můžete je vzít s těmi interiérovými najednou. Ve výprodeji totiž kormě těch vnitřních naleznete také spoustu typů svítidel venkovních. Od solárních lamp, nástěnných či stropních svítidel až po různá LED venkovní svítidla. Najdete jich zde opravdu velké množství za báječné ceny.


Výhody navíc

Pokud jste si vybrali svítidla v letním výprodeji, který jsme nachystali jen a jen pro vás, můžete ještě získat spoustu dalších výhod. Pokud jste totiž vybrali svítidla v hodnotě nad 500 korun, máte navíc ještě dopravu zdarma. K tomu máte u nás až 60 dní na vrácení zboží pro případ, že byste zjistili, že vám domů svítidlo nepasuje a raději byste jiné.

Navíc k nákupu nad určitě částky můžete získat také dárek zdarma. A protože si stojíme za kvalitou našich svítidel a veškerých nabízených produktů, získáte u nás záruku na zboží ne dva, ale rovnou tři roky. A na některé zboží to může být dokonce až pět let.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i