Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Obrovské slevy na spoustu svítidel? Ano. Tohle není apríl!

Aktuality a oznámení

Monika

První dubnový den je typický tím, že vás kdekdo může napálit. To však u nás nehrozí. U nás najdete obrovské množství svítidel s obrovskými slevami. A tohle skutečně není apríl.

Vzhledem k tomu, že jsme opravdu velký e-shop s rozsáhlou nabídkou svítidel a různých doplňků k nim, můžeme vám nabídnout skutečně výhodné akční ceny. Oproti konkurenci nabízíme širokou škálu různých typů svítidel do každé domácnosti a do každé místnosti. Ovšem nejen spoustu interiérových svítidel u nás najdete v akčních cenách. Také vaše venkovní prostory můžete osvítit s velkými slevami.
 
Kromě slev na velkou spoustu interiérových a exteriérových svítidel u nás dostanete garanci ceny. A co to vlastně taková garance nejnižší ceny je? V podstatě jde o to, že se snažíme být skutečně nejlevnější, aby cena na našem e-shopu byla vždy ta nejnižší. Pokud by se však přeci jen stalo, že naleznete naprosto identický produkt u konkurence o něco levněji, naše garance nejnižší ceny vám zaručí, že vám tento naprosto stejný produkt prodáme za stejnou cenu jako tomu právě u konkurence je. U nás si tak můžete být jisti, že s nákupem nešlápnete vedle.


null 

Osvětlení interiéru za akční ceny

Osvětlení celého domu je velmi důležité. Mnohdy však není úplně levné. Ovšem u nás najdete svítidla snad do každého koutu vaší domácnosti za akční ceny. Většina místností se neobejde pouze s jedním svítidlem. To my samozřejmě víme. Z toho důvodu se naše slevy vztahují na spoustu typů interiérových svítidel. Co by to bylo za domácnost bez různých lustrů či stropních svítidel. Ať už do ložnice, obývacího pokoje či kuchyně, naše akční nabídka skýtá nespočet možností jak centrální svítidlo obstarat levně. Jestliže však nechcete přímo lustr, oblíbená jsou také bodová či podhledová svítidla.


null 

Ani vaše koupelna nemusí zůstat temnou místností. Ať už hlavní svítidlo či svítidlo nad zrcadlo, obojí samozřejmě s vyšším IP krytím, které vám zajistí bezpečnost. U nás vše najdete.
 
Dále také doplňková svítidla v podobě různých lamp, ať už různých stolních, stojacích či dalších. Většina ložnic se bez lampičky na nočním stole neobejde. Nemluvě o pracovním stole vás a také vašich nejmenších. Ke kreslení či později psaní úkolů je kvalitní lampa potřeba.
 
Skvělou úspornou variantou všech možných svítidel je LED technologie. Za LED svítidla již nemusíte zaplatit nehorázné sumy. Lze je také pořídit za akční ceny. Interiérových svítidel se slevami zde však najdete mnohem více.


null null

Slevy i na venkovní osvětlení jsou samozřejmostí

Jelikož zde je konečně vytoužené jaro, které nám odstartoval také oficiální první jarní den, budete chtít trávit co nejvíce volných chvílí venku. Co by to však bylo za grilovačku či venkovní posezení, kdyby byla tma jako v pytli? I na váš exteriér jsme samozřejmě nezapomněli a zlevnili jsme velké množství venkovních svítidel. Při příchodu domů oceníte v první řadě různá svítidla s čidlem, se kterými nebudete muset hledat vypínač. Rozsvítí se totiž sama automaticky, jakmile zaznamenají pohyb. Pro silnější svícení můžete použít různá nástěnná svítidla, se kterými konečně i po setmění dobře uvidíte. Pro lehčí svícení či lepší orientaci pak můžete použít také solární svítidla, která sice nesvítí mnoho, avšak k přechodu k domu či jen tak k sezení u ohýnku jsou naprosto dostačující.


null null

Zkrátka spoustu všemožných interiérových i venkovních svítidel zde najdete s obrovskými slevami. Stačí se pouze podívat a můžete se přesvědčit sami.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i