Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Vše pro hráče

Aktuality a oznámení

Lucie

Virtuální svět se odehrává na obrazovkách počítače, vy ale nadále sedíte ve svém pokoji. Obklopte se kolem sebe věcmi, které vás pomohou vtáhnout do děje.

Rozbité klávesnice od olympiády, tisíckrát marně zopakovaný závod ve „staré“ Mafii, bezcílné projížďky na koni v „Red Deadu dvojce“. Že něco z toho znáte? Tak to jste na správné adrese. Ať si říká, kdo chce, co chce, ve virtuálním světě, stejně jako v tomto skutečném, na nás čekají zážitky, na které budeme vzpomínat klidně celé roky. My a naše nabídka produktů k počítači a hrám jsme tu od toho, aby vaše hraní bylo co nejpohodlnější a zkrátka nejvychytanější. 


Abyste na hry lépe viděli 

Zhasněte klasické svítidlo, zhasněte lampu. Vaše herní doupě si pro větší pohodlí vašich očí osvětlete úplně jinak. To, aby váš herní zážitek byl jiný a dokonalý. Prvků, jak toho můžete dosáhnout, pro vás máme spoustu. Začneme od začátku. Jsou ambientní. Vypadají naprosto fantasticky. Jsou stmívatelné, chytré, úsporné a ovládat je můžete na dálku. Řeč je o LED páscích Philips Hue. K dispozici jsou ve variantě metrové i dvoumetrové a můžete je samozřejmě libovolně rozšiřovat. S LED pásky Philips Hue svůj pokoj rozzáříte 16 miliony barev. Perfektní volbou jsou také LED pásky výrobce Nanoleaf. Třeba tento. Kombinovat můžete mezi živými barvami nebo naopak ostřejšími bílými odstíny. Nanoleaf zahrnuje také funkci adaptivního osvětlení, které barevnou teplotu upravuje automaticky. A samozřejmě je inteligentní – ovládat jej můžete pomocí aplikace Nanoleaf nebo hlasem. Zmínit musíme i neobvyklý, ale neskutečně poutavý, stmívatelný panel ve tvaru trojúhelníků, který dodá vašemu hernímu koutku pravou osobitou atmosféru. Proměníte jej nejen ve světelnou, ale i hudební symfonii, protože umě zvládá vizualizovat hudbu, kterou mu dopřejete. 

Dojem high-tech počítače bude bezchybný, když si k němu pořídíte modrý LED pásek SATA. Prostě jej k počítači (ať už vlastníte jakýkoliv model) nalepíte a máte hotovo. K dispozici je pásek o délce 50 cm i dvojnásobný.

Při vybavování nebo úpravě herního pokoje nezapomínejte ani na výběr správné žárovky. Tak třeba koukněte na tuhle báječnou stmívatelnou žárovku. Můžete ji díky pokrokové technologii a aplikaci Nanoleaf zapínat a vypínat na dálku podle vaší potřeby a libosti.

Ve Světě svítidel myslíme i na naše nejmenší pařiče. Můžete se s námi vsadit, že tohle dětské nástěnné svítidlo  ve tvaru konzole budou zbožňovat. Polička je vyrobená z pěkného bukového dřeva, zatímco svítidlo je malované přírodní kaseinovou barvou. K tomu nějaká dobrá dětská počítačová hra, dort. A o dokonalý narozeninový dárek pro vaši ratolest máte postaráno. 


Aby se vám lépe sedělo

Od toho, aby vás z nočního ponocování u počítače nebolelo tělo, tu jsou naše kancelářské židle. Nabízíme jen ty ze skutečně kvalitních materiálů a jejich povrch kryjí mikropóry pro perfektní ventilaci. A teď jedna paráda. Některé z židlí obsahují zabudované LED RGB zdroje, tedy podsvícení. Jejich barvu navíc můžete měnit dálkovým ovladačem. Osvětlení je napájeno jednoduše – pomocí USB konektoru. Mrkněte třeba na tuhle krásku.

Všechno, co potřebujete do dalšího levelu

Dobrým hráčem jen těžko budete bez dobrého hardwaru. Držte ve svých prstech mrštnou myš na spolehlivé podložce a po ruce klávesnici, která vás nezklame. Vše najdete tady.

Zvuk je důležitý pro úspěch ve hře, hudba zase pro zážitek z ní. Koukněte se naši nabídku reproduktorů. Pokud ztrácíte flashky stejně jako já, zásobte se novými přímo tady. A máme toho pro vás samozřejmě mnohem víc. Mezi ostatním příslušenstvím najdete lampičky, skartovačky, čističe obrazovky a spoustu dalšího.

Už máte všechno, co jste potřebovali a chtěli? 

Tak tedy:

3

2

1

Hrajem! 


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i