Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2018

Aktuality a oznámení

Monika

Již několik let probíhá soutěž ShopRoku. Nejinak je tomu i letos. A právě této soutěže se účastníme samozřejmě i my.


Spoustu let se snažíme v první řadě o spokojenost zákazníků. A právě vy, naši zákazníci, nám nyní můžete udělit svůj hlas v soutěži ShopRoku a tím nás tak podpořit a pomoci k výhře.

Informace o soutěži

Jedná se již o desátý ročník této soutěže. Její vyhlášení proběhne v březnu tohoto roku. Vzhledem k tomu, že se jedná o hodnocení nejlepšího internetového obchodu, nemůže být porotou nikdo jiný než právě vy, naši zákazníci, kteří máte s nákupem zkušenosti. Výherce vyhlásí Heureka a cenu získají pouze ty nejkvalitnější, nejpopulárnější a nejzajímavější e-shopy, se kterými jste se v roce 2018 mohli setkat na českém internetu. Pokud byste nám i vy chtěli udělit svůj hlas, je to již nyní možné. Hlasování bylo již odstartováno.


V této soutěži se uděluje několik cen

Cena kvality
 
Jedná se o cenu zákazníků, kteří hodnotí svoje celkové zkušenosti s nákupem v e-shopech za právě uplynulý rok 2018. Bude vyhlášen vítěz a dva finalisté ve 13 kategoriích a také vítěz a finalista ve 44 podkategoriích. Jako špička ledovce bude také vyhlášen absolutní vítěz neboli nejkvalitnější e-shop roku 2018. V této soutěži najdete pouze e-shopy, které využívají službu Ověřeno zákazníky na Heurece a zároveň jsou držiteli certifikátu této služby. Vítěz se pak bude moci pyšnit tím, že je pro zákazníky jedničkou na trhu a to ať už co se týče dodací doby, komunikace, přehlednosti webových stránek a také počtu hodnocení. Celá tato cena kvality je hodnocena podle dotazníků spokojenosti, které po nákupu máte možnost vyplnit. Budeme tedy velice rádi, když nás v této kategorii svým hodnocením nákupu podpoříte.
Cena popularity
 
Cena popularity je cena uživatelů internetu, kteří vybírají svoje nejoblíbenější e-shopy roku 2018. Hlasování o nejlepším internetovém obchodě probíhá na základě jednoduchého formuláře v době od 3. 12. 2018 do 29. 2. 2019. V závěru bude vyhlášen jeden absolutní vítěz, který získá Cenu popularity.

Jak můžete hlasovat?

Pokud jste byli i vy s nákupem a všemi záležitostmi, které se nákupu u nás týkají, spokojeni, budeme velmi rádi, když nám udělíte svůj hlas a pomůžete nám udělat další krok k výhře. V období do 28. 2. 2019 pro nás můžete hlasovat. Jediné, co je potřeba udělat, je vyplnit formulář, kde vyberete jeden až tři nejoblíbenější e-shopy. Tento formulář pak již pouze odešlete. Posledním krokem je pak potvrdit link, který vám přijde do mailu. Aby bylo hlasování spravedlivé a objektivní, každý uživatel může hlasovat pouze jednou. Další potencionální hlasy budou ignorovány.  



Pokud jste tedy byli s nákupem v našem internetovém obchodě spokojeni, budeme velice rádi, když nám to třeba i takto – svým hlasem či pozitivním hodnocením dáte najevo a pomůžete nám tak získat tento titul. Věřte, že i nadále se budeme snažit na sobě pracovat ke spokojenosti vás, našich zákazníků.



Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i