Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Praktické i designové! Takové jsou naše produkty v kategorii Domácnost

Aktuality a oznámení

Lucie

Náš internetový obchod se zaměřuje především na svítidla různých druhů. Ovšem nyní již nemusí strádat ani vaše domácnost.

Každý občas potřebuje nějaký ten nový spotřebič či něco do domácnosti. Velkou spoustu různých vychytávek do vaší domácnosti i ven nyní najdete u nás na jednom místě. 

Domovní zvonky a videotelefony

Nyní již můžete mít přehled o tom, kdo k vám zrovna jde na návštěvu a kdo zrovna zvoní u dveří. Můžete si pořídit nejen klasické domovní zvonky, které vám jako bonus umožní také otevření dveří na dálku, ale také videotelefony, které mají nespočet dalších výhod, které využijete hlavně pro vaši bezpečnost. Díky Wi-Fi připojení totiž můžete zvonek nejen slyšet a otevřít přímo z domu, ale také vidět, kdo k vám zrovna jde.

Příslušenství pro PC a TV

Pořídili jste si novou televizi a zjistili jste, že byste ji raději měli připevněnou přímo u stěny nebo by se vám hodila nová počítačová myš či třeba skartovač papíru? Takové příslušenství k vašemu počítači a televizi u nás lze nyní pořídit. Nemusíte tak již nikam chodit a stačí si vybrat vše v pohodlí domova, navíc na jednom místě. K vaší televizi zde najdete také různé další součásti jako jsou třeba kabely a  stojany. Co se počítačových myší týče, jsou velmi kvalitní. Na výběr máte samozřejmě buď drátovou či bezdrátovou verzi.


Malé elektrospotřebiče a vše pro vysavače

Možná jste již přemýšleli o koupi nové rychlovarné konvice či třeba nového topinkovače. V módě jsou také různé horkovzdušné fritézy. Tento sortiment z řady malých elektrospotřebičů si u nás můžete pořídit. A co víc, můžete si tyto produkty sladit do jednoho barevného tónu. A když už budete u výběru nového spotřebiče, můžete si do zásoby pořídit také náhradní sáčky do vašeho vysavače či obnovit váš starý HEPA filtr. To vše opět na jednom místě z pohodlí domova.


Osobní váhy a alkohol testery

Velká většina z vás si hlídá váhu. Jistě to znáte sami. Chvíli si dopřáváte a hned je pár kilo nahoře. Abyste se takovýchto výkyvů nemuseli obávat, je dobré mít kvalitní osobní váhu. Nyní je již navíc možné mít takovou vychytávku jako je osobní váha s Bluetooth připojením. Moderní osobní váha vás nejen zváží, ale navíc můžete sledovat svoje BMI, svalovou hmotu a spoustu dalších podrobností o vašem těle. Navíc vás jistě nadchne její design.

Ovšem nejen vaši váhu je potřeba si hlídat. Jestliže to na večírku nepatrně přeženete s alkoholem a ráno potřebujete řídit, je lepší se pro bezpečnost vás i vašeho okolí přesvědčit, zda vám to stav dovoluje. To vše vám prozradí alkohol tester, se kterým si budete jisti, zda za volant usednout či raději nikoliv. 

Akční a bezpečnostní kamery

K zachycení jedinečných okamžiků se vám jistě bude hodit kamera. A to ne ledajaká. Co takhle přímo outdoorová akční kamera? Na výběr máte hned několik typů. Rozdíl je především ve kvalitě obrazu. Navíc k nim obdržíte vodotěsné pouzdro, takže se již nebudete muset bát odložit je i ve vlhkém prostředí. Jistě vás také potěší možnost Wi-Fi připojení. 

Nejen zážitky je dobré zaznamenávat. Pro vaši bezpečnost si můžete pořídit také kamery bezpečnostní. Ty budou chránit nejen vás a vaši rodinu, ale také váš majetek.

Audiotechnika

S úsměvem jde hned všechno lépe. A jak jinak si zlepšit náladu, než si pustit vaši oblíbenou hudbu. Nyní máte možnost tak učinit se stylovou audio technikou. Pokud jste milovníci retra, jistě vám udělají radost retro rádia či gramofony v modernějším pojetí. Ovšem najdete zde i klasické hudební přehrávače a reproduktory.

Ohřívače, topná tělesa či čističky vzduchu

Máte doma místnost, kde se nevyskytuje topení a chtělo by to tam ohřát? Nebo byste rádi na chatu v chladnějších měsících, ale chlad vám v tom brání? Právě k těmto a mnohým dalším účelům si můžete pořídit různé ohřívače a topná tělesa. Postačí vám k tomu připojení do zásuvky

V poslední řadě nesmíme zapomenout také na čističky vzduchu, které vám zpříjemní život. Jestli máte doma kuřáka a zápach z cigaret, který občas cítíte, vám neustále vadí, s čističkou vzduchu máte po problému. Navíc také odstraňuje alergeny a celkově vám vzduch v místnosti pročistí. Vy tak budete hned lépe dýchat a bude vám příjemně.


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i