Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Velký podzimní výprodej!

Aktuality a oznámení

Monika

Chybí vám doma či venku některé ze svítidel a rádi byste to napravili? Právě nyní máte možnost si pořídit nové svítidlo a ještě ušetřit. Jen pro vás je tu připraven velký podzimní výprodej.

Pokud jste si stále nepořídili svítidlo, které by se vám hodilo, ale neustále jste jeho nákup odkládali, máte nyní nejlepší možnost si svítidlo pořídit. Abychom vám konec léta, který se nám nezadržitelně přiblížil, alespoň trochu zpříjemnili, připravili jsme pro vás velký podzimní výprodej. Do této akce jsme zahrnuli spoustu druhů svítidel, jistě naleznete to pravé, které hledáte i vy. Svítidla ve výprodeji můžete pořídit se slevou až 70%. Znamená to tedy, že skutečně ušetříte a navíc budete mít konečně svítidlo, které vám doma chybí, a to za velmi výhodnou cenu.

Co ve velkém podzimním výprodeji najdete?

Tato akce se neomezuje pouze na jeden či dva druhy svítidel. Naleznete zde snad všechny typy svítidel, které si jen umíte představit.

null

Stropní svítidla a lustry

Stropní svítidlo či lustr v akci jistě udělá radost tomu, kdo doposud nemá zcela vyřešeno centrální osvětlení místnosti, ať už obývacího pokoje, kuchyně či dalších místností. Naleznete zde svítidla různých stylů. Nemusíte se tedy bát, že byste zde nenašli takové, které se vám bude k vašemu vybavení domácnosti hodit. Na své si přijde každý.
Ať již potřebujete svítidlo do kuchyně nebo třeba koupelny, na vše jsme mysleli, aby byla nabídka akčních svítidel k vaší spokojenosti.


null null

Lampy, bodová svítidla či svítidla s čidly

K posteli či do dětského pokoje bude jistě kromě centrálního osvětlení zapotřebí také nějaká ta lampička či senzorové svítidlo, při kterém vaše dítě již nebude muset šmátrat po vypínači, když si bude potřebovat zajít například na toaletu či vás navštívit v ložnici. Takovéto svítidlo se rozsvítí, jakmile zaznamená v určitém prostoru pohyb. Stačí, že kolem něj projdete a vypínač již nepotřebujete. Senzorové svítidlo je také výbornou volbou i do vašeho exteriéru. Bodová svítidla pak můžete umístit k posteli jako lampičku či třeba jako centrální osvětlení.
 
null null 

LED svítidla

Milovníci úsporných variant spotřebičů si můžou nyní zatleskat. Pokud rádi uspoříte také nějakou tu korunu, jistě vás potěší, že i LED svítidla zde nyní můžete pořídit za akční ceny. Oproti běžným svítidlům tedy ušetříte nejen za náklady za pořízení, ale také za provoz, kde se za rok může uspořená částka vyšplhat na vysoké hodnoty.
 
null null

Venkovní, solární svítidla

Ani na venkovní prostory jsme nezanevřeli. Vzhledem k tomu, že se nyní již bude stmívat mnohem dříve než doposud, je nejvyšší čas si pořídit také svítidla do vašeho exteriéru. Nad vchod, ke garáži i na vaši zahradu. Jak praví často používaná fráze, pojedete jistě velmi často za tmy do práce i za tmy z práce. Tudíž například na nákup, který budete vykládat, či na věci, které budete ráno do auta naopak nakládat, je potřeba dobře vidět.


null 

Najdete zde však mnohem více. Proto tedy neváhejte a využijte nyní této lákavé nabídky akčních cen!!!

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i