Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Žárovky do každého svítidla

Aktuality a oznámení

Michaela

Svítidlo již máte vybrané. Na co ale nesmíte zapomenout je žárovka. Ale jaké máte vlastně možnosti výběru?

Žárovky do každého svítidla

Ať už jste si vybrali jakékoliv svítidlo, pokud se nejedná o to s integrovaným LED modulem, budete do něj zcela jistě potřebovat nějakou tu žárovku. Ovšem není žárovka jako žárovka. Můžete si vybrat z mnoha typů a druhů. Nejde tedy jen o to, vybrat si správnou patici a wattáž, ale zvážit také to, co konkrétně od svícení vlastně požadujete. 


Od klasiky po modernu

Někteří z vás si prostě nemůžete pomoct a stále dáváte přednost klasickým žárovkám. Ty jsou sice levné, ale oproti žárovkám úsporným či dokonce LED žárovkám mají velmi nízkou životnost. S úspornými žárovkami ušetříte také za provoz. Stále více oblíbené a snad i nejvíce žádané jsou však LED žárovky. Ty mají sice oproti klasickým či úsporným o něco vyšší pořizovací náklady, ovšem rozdíl není až tak markantní. Jsou ale nejvíce úspornou variantou, co se žárovek týče. Rozdíl ceny pořízení se vám tedy zcela jistě vrátí. Provozní náklady jsou totiž oproti ostatním variantám mnohem nižší. Mají také delší životnost.



Pokud si chcete sami volit intenzitu svícení, lze si pořídit žárovku stmívatelnou. Zde již nebudete muset pouze rozsvítit či zhasnout. Sami se můžete rozhodnou či chcete světlo intenzivní či decentní. 

Pokrok v technice je nezastavitelný. Dokazují to také inteligentní žárovky , se kterými máte možností hned několik. Můžete je totiž nejen stmívat dle vlastních potřeb, ale navíc si můžete navolit i barvu, jakou má svítit. Pokud vám pak bude stačit, aby žárovka svítidla pouze jednou barvou, můžete využít nabídku žárovek barevných.



Některá svítidla, kde žárovka hraje hlavní prim, vyžadují něco speciálního. I pro tyto případy zde máme připravenou nabídku vintage žárovek, se kterými dodáte celému svítidlu zcela jiný design. 

Pokud potřebujete rezervní žárovku do vašeho auta či vám praskla ta stávající, i tento druh žárovek pro vás máme v nabídce. Najdete u nás i další typy žárovek. Zkrátka ať už potřebujete jakoukoliv žárovku, u nás ji určitě seženete.


Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i