Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

WiZ, osvětlení pro každodenní život

O značkách

Lucie

Chytré osvětlení WiZ se přizpůsobí vašemu životnímu stylu a vytvoří tu správnou atmosféru pro každý okamžik vašeho dne. Vyniká svou jednoduchou instalací a intuitivním ovládáním, stejně tak i širokou nabídkou produktů.

Inteligence a jednoduchost se v případě WiZ přitahují. Představujeme vám osvětlení WiZ, které změní váš domov v chytrý a rozzáří přesně tak, jak zrovna potřebujete.

Jak začít a instalovat

WiZ pracuje s myšlenkou, že skvělé osvětlení nepotřebuje manuál. Zapojení a používání světel WiZ je hračkou. Stačí jen zašroubovat žárovku nebo zapojit svítidlo. Aplikace Wiz Connected vás hravě provede celou instalací a ukáže vám veškeré výhody tohoto osvětlení. Následné ovládání světel je také velmi snadné. Používat můžete zmíněnou mobilní aplikaci, ovladač WiZmote nebo vlastní hlas. Osvětlení WiZ je navíc kompatibilní s většinou ekosystémů chytré domácnosti, jako je Google Home, Siri nebo Alexa.

Široká nabídka produktů

Vybírejte z širokého portfolia produktů, od standardních LED žárovek, přes stylové filamentové žárovky, až po stropní svítidla a speciální příslušenství. Je jen na vás, čím začnete.


V čem WiZ vyniká?

Osvětlení WiZ je chytré a snadno se používá. Získá si vás také svou flexibilitou, širokou nabídkou produktů a propracovanou aplikací. Zamilujte si některé z jeho funkcí:


  1. Úprava scén. Zútulněte svůj domov, když je zrovna čas na rodinnou večeři nebo dopřejte svým hostům neopakovatelný zážitek z návštěvy. Osvětlení Wiz vám s tím hravě pomůže.
  2. Ovládání odkudkoliv. Jste v práci a zapomněli jste zhasnout? Žádný problém, WiZ můžete přenastavit, i když jste pryč.
  3. Časové rozvrhy. WiZ bude následovat váš denní režim, případně i režim dalších členů vaší domácnosti.
  4. Cirkadiánní rytmus. Automaticky se přizpůsobí denní době, není nutné jej nijak kontrolovat. Osvětlení Wiz vám pomůže se vstáváním a načerpáním energie u snídaně, vašim dětem pomůže soustředit se na domácí úkoly. Na konci rušného dne vám poskytne správné světelné nastavení pro čtení nebo relaxaci.
  5. Sledování spotřeby elektrické energie. Spotřebu energie svých světel budete mít pod kontrolou díky přehledným statistikám přímo v mobilní aplikaci.



Používat WiZ se naučí všichni členové domácnosti. Instalace je mimořádně intuitivní a snadná. Kromě samotných svítidel nepotřebujete žádný dodatečný hardware, osvětlení WiZ si vystačí pouze s vaší Wi-Fi sítí. Jednoduché je i následné ovládání. Navození té pravé domácí pohody zkrátka nikdy nebylo jednodušší.


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i