Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Flexi solární panely – trend ve světě fotovoltaiky

Flexi solární panely – trend ve světě fotovoltaiky
O značkách

Lucie

Uvažujete o pořízení solárních panelů, ale brání vám v něm jejich vysoká hmotnost nebo tvar vaší střechy? Máme pro vás řešení. S ním přichází na náš e-shop technologická společnost Sunman Energy. Poznejte spolu s námi svět ultralehkých flexi solárních panelů.

Budoucnost solárních panelů přichází

Technologická společnost Sunman Energy je světovým lídrem ve vývoji a výrobě ultralehkých ohebných flexi panelů. Dlouholeté zkušenosti a vizionářské nápady proměňuje ve skutečnost a přináší tak na solární trh budoucnost. Precizní výzkum a vývoj kompozitních materiálů vyústil také ve vznik prvního bezesklého, lehkého a flexibilního solárního panelu na světě, využívajícího technologii eArc. 

Revoluční technologie eArc

Technologie eArc umožňuje úplnou absenci skla při výrobě fotovoltaiky, a otevírá tak dosud nevídané možnosti v umístění solárních panelů. Díky jejich nízké hmotnosti totiž umožňuje instalaci na objekty se špatnou nebo nízkou statikou, případně budovy a stavby neobvyklých tvarů

Nízká hmotnost fotovoltaických panelů eArc společnosti Sunman spočívá v kombinaci osvědčených technologií (krystalických křemíkových článků) a inovativního patentovaného systému zapouzdření. K nahrazení skla přitom využívá polymerních kompozitů, a to na přední krycí vrstvě panelu. Dochází tak k výraznému snížení jeho hmotnosti, a to až o 70 % oproti tradičnímu typu. Navíc je až o 95 % tenčí, jeho šířka dosahuje stěží uvěřitelných dvou milimetrů. Velkou výhodou panelů Sunman je také extrémní odolnost materiálu, zvláště vůči vysokým teplotám a klimatickým podmínkám


Nízká nosnost střechy není překážkou 

Pokud jste narazili při pořizování solárních panelů na problém v podobě nízké nosnosti střechy nebo neobvyklého tvaru místa určeného pro fotovoltaiku, zbystřete. Přesně pro tyto případy je totiž solární panel s technologií eArc dokonalým řešením. Že se jedná o revoluční novinku odhalují i čísla. Odhady totiž hovoří o tom, že až 40 % komerčních a průmyslových střech postrádá minimální nosnost pro podporu konvenčních skleněných modulů. Ty lze instalovat pouze v případech, ve kterých budovy dosahují minimální nosnosti 15 kg / m2. Pokud budovy spadají pod tuto hodnotu, bylo dříve jediným řešením dodatečné strukturální zpevnění, které je výraznou finanční i stavební zátěží. S panely Sunman si ovšem bohatě vystačíte s požadovanou nosností kolem 5 kg / m2. 

Flexibilní solární panely jsou díky svým parametrům zvláštně vhodným řešením pro:

  • Střechy s nízkou nosností 
  • Chatky nebo domy s netradiční střechou 
  • Objekty neobvyklého tvaru 
  • Mobilní objekty (karavany, lodě, auta, nákladní auta a jiné)

Instalace rychlostí blesku 

Výčet benefitů stále nekončí. Výrazná výhoda eArc panelů oproti těm konvenčním spočívá i v až o 40 % rychlejší instalaci. Provádí se formou lepení, a to s pomocí speciálních lepidel, montážních podložek a dalšího příslušenství. Není tedy třeba složitého prostupování šroubů ani montážního materiálu. Instalaci lze provést tímto způsobem na většině typů střech, ať už se jedná o plechové, asfaltové nebo skleněné povrchy, případně PVC folie. Aplikaci můžete provést také vertikálně. 

Nabídka na našem e-shopu

Na našem e-shopu můžete vybírat ze dvou variant pořízení solárních panelů Sunman:

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i