Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Venkovní Ledvance svítidla, spolehlivá kvalita

O značkách

Lucie

Venkovní svítidla značky LEDVANCE oceníte pro jejich vysokou kvalitu i spolehlivou funkčnost.

Společnost Ledvance je skutečně prověřenou značkou. Nabízí produkty vysoké kvality v pobočkách ve více než 50 zemích po celém světě. V jejím portfoliu najdete tradiční i LED světelné zdroje a inovativní svítidla, stejně jako inteligentní řešení Smart+. V našem článku se podíváme zblízka na všechny typy venkovních moderních LED svítidel Ledvance. Možnosti využití venkovních (outdoorových) svítidel jsou široké. Své místo si najdou u vchodu do domu nebo na terasách. Pomohou zároveň s ochranou domu proti zlodějům a zpříjemní večerní chvíle u sklenice vína.

Jdeme na to chytře s Ledvance Smart+

Ledvance se i prostřednictvím řešení Smart+ posouvá v technologii inteligentního svícení neustále dál. Možnosti v ovládání se přesunuly ve velkém do vašich mobilních telefonů, případně si vystačíte i s vlastním hlasem. A dokonce už nemusíte být ani na blízku. Ovládat svítidla můžete třeba z exotické dovolené. Ledvance Smart+ jsou inteligentní svítidla, která svým designem doplní atmosféru každé domácnosti. Venku i uvnitř. Jejich kouzlo spočívá mimo jiné i v možnosti úpravy intenzity světla, změny teploty bílé barvy osvětlení (pro pracovní, případně relaxační atmosféru) nebo výběru barvy světla z až 16 milionů barev. Podle vlastní potřeby si tak osvětlení můžete maximálně přizpůsobit. 



Výběr toho nejzajímavějšího z aktuální nabídky venkovních svítidel Ledvance začínáme u těch nástěnných. Nástěnná svítidla z řady Smart+ jsou dokonalým zářícím pomocníkem nejen na stěnách domu, ale také třeba na terasách nebo zahradách. Zvládnou plně osvětlit prostor, ale také na pár kliků z mobilního telefonu udělat intimní tlumenou světelnou atmosféru. A klidně i barevnou. Venkovní nástěnné svítidlo Smart+ Cube LED disponuje snadným dálkovým ovládáním prostřednictvím aplikace Ledvance Smart+ WiFi App. Tu si můžete úplně zdarma stáhnout do svého mobilního telefonu nebo tabletu. Svítidlo také můžete chytře ovládat Ledvance Wi-fi dálkovým ovladačem, případně hlasovým asistentem Alexa nebo Google. 

Nasvítit si basketbalový koš nebo vytvořit ze světelného pásku zamilovaný vzkaz? Jde to. S venkovním LED páskem Smart+ Flex. Vybírat můžete z neuvěřitelných 16 milionů barev. To vše díky funkcím RGB (umožňující míchání červené, zelené a modré barvy) a RGBW (zahrnující míchání červené, zelené, modré, a navíc ještě bílé barvy).

Abyste se cítili v bezpečí, i když spíte, případně odjedete do práce. Přesně pro tyto účely byl vyvinut LED reflektor Smart+ se senzorem a kamerou. Zaznamenání pohybu v blízkosti reflektoru probíhá v HD rozlišení 1920 x 1080 a rozsahem snímání dosáhne do úhlu 180 stupňů. Součástí reflektoru je také siréna s funkcí alarmu.

Klasická svítidla Ledvance

LEDVANCE není jen o smart technologiích. Společně se podíváme i na klasické osvětlení, které vystupuje z řady především díky kvalitním materiálům, stejně jako jednoduchému a nadčasovému designu.

Mezi pracovními svítidly můžete najít ta k zavěšení, variantou je také osvětlení k postavení na zem. Obě možnosti poskytuje LED reflektor R-STAND, který dobijete prostřednictvím USB. Hned dva světelné zdroje nabízí stojanový LED reflektor s držákem TRIPOD . K dispozici je v oranžové a šedé variantě. 



Zosobnění černé elegance, to je LED solární nástěnný reflektor FLOOD. Kromě napájení pomocí solárního článku vyčnívá také tím, že obsahuje pohybový i světelný senzor. Reaguje tak na pohyb kolem sebe i změnu intenzity světla. Nemusíte se tedy bát, že vám zbytečně bude svítit během slunečného dne.

Když už mluvíme o designu a krásném provedení, nemůžeme opomenout ani LED venkovní nástěnné svítidlo z řady CRYSTAL, jehož povrch zdobí matný chrom. 

To byl pouze rychlý výběr zástupců různých typů svítidel, které značka Ledvance nabízí.



Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i