Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nakupujte bez obav

O nákupu

Lucie

Nejste si při nákupu jistí, že objednávané zboží je to pravé? Případně už jste nakoupili a zjistili jste, že byste chtěli jinou barvu svítidla, jiný tvar? Nebo jste na našem e-shopu objevili osvětlení, které se vám líbí více? Vše se dá vyřešit a my vám rádi vyjdeme vstříc.

Nákupy z pohodlí domova

Jednodušeji a bezpečněji už to při nákupu nejde. Vybírat osvětlení můžete z pohodlí domova v mnoha přehledných kategoriích. Najdete u nás svítidla do každého prostoru ve spoustě variantách. Také vám garantujeme nejnižší cenu na trhu, takže nakoupíte opravdu výhodně. A když objednané zboží nebude to pravé? pravé? Pokud zboží nakupujete v postavení spotřebitele, můžete jej vrátit ve lhůtě 60 dnů od převzetí.


Možnost vrácení zboží do 60 dnů 

V případě, že jste nakupovali pro svoje soukromé účely, máte jako zákazník (spotřebitel) právo na vrácení objednaného zboží do 14 dnů od jeho doručení. U nás je to velmi jednoduché a navíc jsme vám za splnění podmínek uvedených v čl. 5.3 obchodních podmínek tuto lhůtu prodloužili na 60 dnů, proto se nemusíte bát nevhodných nákupů. Stačí vyplnit formulář pro vrácení zboží a zboží společně s vytištěným a vyplněným formulářem zaslat na adresu sídla firmy Donoci s.r.o., Pražská 2532/4, Blansko 678 01. Více informací o postupu při vrácení zboží naleznete zde.
  

Peníze vracíme neprodleně 

Peníze vracíme neprodleně po přijetí vráceného zboží. A jak poznáte, že se k nám zboží dostalo v pořádku zpět? Jakmile je zboží z naší strany přijato, obdržíte od nás informační e-mail, kde je vše uvedeno. Není se tedy opravdu čeho bát, nyní už jen zbývá pustit se do příjemných a bezstarostných nákupů.


Pokud si stále nejste jistí výběrem zboží či postupem při nákupu nebo vrácení zboží, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i