Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

ShopRoku 2021

O firmě

Lucie

Už třetím rokem jsme se hned ve dvou kategoriích umístili na stupních vítězů v anketě ShopRoku.

Nikdy nás to neomrzí. V každoroční anketě Heureky pod názvem ShopRoku jsme se opět umístili na samém vrcholu. O nejkvalitnějších, nejpopulárnějších a nejzajímavějších e-shopech českého internetu nerozhoduje jen odborná porota, ale i vy, zákazníci. A jak to přesně dopadlo? Skvěle. Odvážíme si první místo v kategorii Cena kvality: Osvětlení a druhé místo ze soutěžní sekce Cena kvality: Dům a zahrada. 

Na kompletní výsledky se můžete podívat sem.

Na pódiu, a rovnou hned na tom nejvyšším stupínku, jsme se poprvé objevili už v roce 2019. A to hned ve dvou kategoriích Cen kvality: Osvětlení a Dům a zahrada. A v roce 2020 jsme opět byli oceněni v obou kategoriích. Díky výsledkům za rok 2021 proto slavíme hned dvojnásobný hattrick. Na všechna ocenění, která jsme za poslední roky nasbírali, se díváme s velkým vděkem směrem k vám, našim zákazníkům. A také pokorou do let příštích. Děláme vše pro to, abychom se rozvíjeli dál. Zvětšujeme náš tým, stejně tak nabídku produktů a jejich kvalitu. 

Budeme šťastní, když nás budete mít rádi i dál. Děkujeme. 


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i