Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Zlevnili jsme 2000 venkovních svítidel

Akce a výprodeje

Monika

Horké letní dny jsou pryč. To však není důvod zapomínat na venkovní osvětlení. Nyní je můžete zakoupit za ještě lepší ceny.

Léto nám uteklo jako voda. S ním jsou samozřejmě pryč také grilovačky či skotačení u bazénu. To ale není důvod k tomu, abyste měli kolem vašeho domu odteď tmu. Právě naopak. Vzhledem k tomu, že se nyní začalo stmívat mnohem dříve a to navíc také v závislosti na změně času, je potřeba, abyste i venku dobře viděli. Abychom vám udělali radost, zlevnili jsme 2000 venkovních svítidel, ze kterých si snad každý musí vybrat to, které zrovna potřebuje.


null 

Osvětlete si příjezdovou cestu

Téměř každý den jistě jezdíte do práce či jdete po tmě z domu či se do něj vracíte. Ať už tedy autem nebo pěšky, k domu se každopádně budete přibližovat po příjezdové cestě. To je tedy první místo, na které byste, co se týče venkovních svítidel, neměli zapomínat. Přímo na nájezdovou cestu jsou snad tou nejvhodnější variantou nájezdová svítidla. Na své si přijdete, ať již máte raději hranatá svítidla či kulatá. Samozřejmě také s velmi výhodnými cenami. Nájezdová svítidla vám skvěle osvítí příjezdovou cestu, takže se vám již nestane to, že se netrefíte na nájezd a rozjezdíte hlínu kolem. K příjezdové cestě můžete umístit rovněž různá solární svítidla, která také vypadají dobře a navíc jsou velmi úsporná. Nabíjí se totiž slunečním zářením, tudíž neutratíte nic za provozní náklady.


null 

Dobře osvětlený vchod je základ

Mít dobře osvětlený prostor u vchodu je další podstatnou záležitostí. Zvláště ve dnech, které brzy nastanou, kdy mnohdy mrzne, až praští, to jistě sami poznáte. Když totiž budete stát u vchodu a po tmě budete hledat klíče, mráz vám snadno a rychle zaleze za nehty. Proto je tedy velmi podstatné mít světlo nad vchodem, které vám na celý prostor bude svítit a celý proces vám tak usnadní. Ceny klesly také u spousty LED venkovních či nástěnných svítidel. Pokud máte u vchodu vypínač, můžete si pořídit venkovní svítidlo na vypínač, pokud ne, je také dobrou možností umístit sem senzorové svítidlo, které se rozsvítí, jakmile zaznamená pohyb. Budete mít tedy ušetřeno také šmátrání po vypínači. K vašemu vchodu tedy můžete vybírat jak je libo.


null 
 
Tato a mnohá další venkovní svítidla si nyní můžete vybrat za skutečně skvělé ceny, které jsme snížili jen kvůli vám. Nenajde se snad žádný venkovní prostor, do kterého byste u nás venkovní svítidlo navíc za sníženou cenu nenašli!!!

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i