Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Chytré osvětlení Philips vám usnadní život

O značkách

Lucie

Chytré osvětlení je tu pro vás. Proto, aby vám život usnadnilo, složitostí se nemusíte bát.

Chytré osvětlení je tu především proto, aby sloužilo vám, ne vy jemu. Nechce po vás, abyste trávili dlouhé hodiny na telefonu kvůli rozsvícení jedné žárovky. Skutečně chytré osvětlení se přizpůsobí vašemu životnímu stylu i situacím. 

Jak vám chytré osvětlení usnadní život? 

Je tu s vámi od momentu, kdy ráno otevřete oči, až po vaše ulehnutí do postele. Kdy oceníte, že jsou světla ve vaší domácnosti skutečně chytrá?

  1. Tlumené červené světlo vás uprostřed noci chodbou vždy doprovodí tak, abyste byli v bezpečí. A to vše, díky čidlu pohybu, bez hledání vypínače ve tmě. Ani vaše ratolest se při cestě na toaletu v noci už nikdy nebude bát. A vy se zase nemusíte strachovat, že si při nočním výletu ublíží. 
  2. Máte obě ruce plné tašek, když se vracíte z nákupu? Víc rukou už nemáte, takže určitě oceníte, že se svítidlo dovtípí, že procházíte kolem a samo se automaticky zapne.
  3.  Barevné spektrum se přizpůsobí průběhu dne a noci i vašemu biorytmu. Denní modré světlo podpoří myšlení vaše i vašich dětí, třeba při psaní domácích  úkolů. Na konci rušného dne vám zpříjemní chvíle u čtení nebo relaxace a připraví vás na pohodlné usínání.
  4. Chytré osvětlení navodí příjemnou atmosféru všude kolem vás. Posezení u večeře nebo taneční party? Zvládne každou příležitost.
  5. Je přizpůsobivé a flexibilní. Intenzitu svícení i teplotu barev si nastavíte sami nebo podle denní rutiny. Nejste omezeni úměrou jedno světlo = jeden vypínač. Vytvořte si vlastní světelné zóny a dopřejte své domácnosti nový rozměr svícení.


Chci začít. Jak na to? 

Instalace chytrého osvětlení je velmi jednoduchá. Zabere jen pár minut a zvládne ji opravdu každý. Nepotřebujete mu svůj domov ani speciálně uzpůsobovat, protože nejsou zapotřebí žádné úpravy elektroinstalace. Stačí si zakoupit žárovku, našroubovat ji, spárovat přes aplikaci a máte hotovo. Právě pořízení startovací sady žárovek je nejvhodnější volbou pro první seznámení s technologií.

Začít můžete ovšem také zakoupením chytrého svítidla. Většina z nich (v případě Philips Hue všechna) k sobě mají spárovaný ovladač, takže hned po instalaci budete mít k dispozici základní světelné scény, které si můžete nastavit a hrát si s intenzitou svícení. Další svítidla už pak jednoduše přidáváte a své chytré osvětlení dále rozšiřujete. K ovládání svého chytrého osvětlení můžete přitom využít hned několika cest. Tou první je váš vlastní mobilní telefon, ale také vypínače nebo senzory, případně jej můžete navádět svým vlastním hlasem. 


S Philips Hue investujete do budoucnosti 

Chytré osvětlení vám otevře svět nových možností. Zkrátka ten, který s obyčejnou žárovkou nepoznáte. Mluvíme o řešení, které se vám aktivně přizpůsobí a vy jej budete moci dále rozšiřovat. A věřte nám, že budete chtít. Protože je to neskutečně jednoduché. A zábavné zároveň.






Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i