Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Dekorativní žárovky

Aktuality a oznámení

Lucie

Celkový dojem ze svítidla nevytváří jen jeho obal, ale i to, co se skrývá uvnitř. Stylová vintage žárovka je tou nejlepší odpovědí na otázku, jakým směrem se vydat.

Edison by jásal, vintage žárovky nejsou jen žárovky

Důležitá není jen krása navenek, ale i ta vnitřní. Neplatí to jen u lidí nebo knížek. Eleganci a styl designové lampy, lustru nebo jakéhokoliv jiného typu osvětlení můžete povýšit na jinou úroveň promyšleným výběrem žárovky. Dokonalost tvoří celek. Ať už to byl Edison nebo kdokoliv jiný, kdo v 19. století vynalezl první žárovku, divil by se (a věříme, že by byl rád), kam se za uplynulá desetiletí její vzhled posunul. Vintage žárovky dotváří příběh nejen celého osvětlení, ale i místnosti. Jednotlivé typy vintage žárovek se liší velikostí, barevností a tvarem baňky. Ale také u vláken uvnitř žárovky můžete vybírat ze škály různých barev a rozložení.


Od klasické po stmívatelnou, od teplé bílé po studenou

Při výběru vhodné vintage žárovky nezapomínejte, že nehledáte kompromis mezi funkčností a designem. Chtějte obojí. Volba vhodného designu se odvíjí od celkové podoby prostoru, ve kterém bude umístěna. Mezi naše klasické a nejprodávanější vintage žárovky patří LED žárovky LEDSTAR, vynikající čistým designem. Vyhráváte si pak především s výběrem podoby vnitřních vláken nebo tvarem baňky. Vsadit na jistotu v tomto případě určitě není krokem vedle. Nebojte se ale porozhlédnout po pokoji ani se stále populárnějšími SMOKY VINTAGE žárovkami. Nejen, že skvěle vypadají, jsou navíc navrženy tak, aby šetřily vaše oči. Když už jsme zmínili funkčnost, nemůžeme opomenout ani naši nabídku stmívatelných žárovek. Při sledování televize si intenzitu světla snížíte, zatímco u čtení knihy zase přidáte. Věnujte pozornost také výběru barvy světla tak, aby byla vhodná do vašeho interiéru. Pokud jste příznivci spíše tlumených barev, volte teplou bílou. Pokud chcete naopak místnost prozářit, sáhněte po denní bílé nebo nejintenzivnější studené bílé.


Někdo sklo rád barevné

Můžete je pořídit dětem nebo sobě. Zkrátka proto, že se vám líbí. Řeč je o barevných LED žárovkách. Nabídka se neomezuje „jen“ na širokou paletu barev, najít u nás můžete i speciální kousky, jako jsou třeba ty vánoční.


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i