Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Objevte inteligentní osvětlení Ledvance Smart+

O značkách

Vojtěch

Domů by se člověk měl vždy těšit. Proto je potřeba si domov útulně vybavit tak, abyste zde měli co největší pohodlí a komfort. Chytrá svítidla Ledvance Smart+ vám k tomu mohou dopomoci.

Značka Ledvance je na trhu již velkou spoustu let. Její historie se začala psát již před asi 100 lety. Právě to, a navíc jejich velká snaha jít neustále dopředu jim zaručuje přední pozici na trhu v oblasti svítidel a světelných zdrojů. Jejich úspěch je založen na třech hlavních pilířích: snaha dosahovat dokonalosti, přicházení s novými věcmi a vzájemná důvěra. Již podle názvu lze poznat jejich hlavní zaměření. Tím je osvětlení s LED technologií. Aby co nejvíce zpříjemnili život každého zákazníka, zaměřují se ve velkém na inteligentní osvětlení.


Chytrá svítidla Ledvance Smart+

Doba a s ní i technický pokrok jdou neustále dopředu. Své o tom ví právě i tento výrobce, který neustále sleduje nové trendy v oblasti LED osvětlení a chytré domácnosti. Právě pro vaše pohodlí nabízí ta nejlepší a nejdokonalejší inteligentní svítidla. Dnes už není nutné neustále vstávat k vypínači, když chcete rozsvítit či zhasnou. Produkty Ledvance Smart+ vám nabízí takové produkty, aby šlo vše zařídit z pohodli gauče či i dálkově ze zaměstnání či z dovolené. Můžete je ovládat buď pomocí chytrého telefonu nebo dokonce pomocí hlasu. V nabídce chytrých svítidel Ledvance Smart+ naleznete různé typy interiérových svítidel, která se hodí svým designem do každé moderní domácnosti. Lze u nich upravovat jas a teplotu barev. Jejich RGB modul umožní výběr až z 16 milionů barev. Vždy si můžete sami zvolit takovou, na jakou máte zrovna náladu. Pokud tedy hledáte inteligentní svítidlo na strop či na stěnu, Ledvance Smart+ vám dá to, co hledáte.


Inteligentní žárovky Ledvance Smart+

Pokud jste se rozhodli vyměnit staré svítidlo za nové inteligentní, máte skvělou možnost. Pokud se vám ovšem nechce měnit svítidlo, ale rádi byste poznali výhody inteligentního svícení, můžete sáhnout po inteligentních žárovkách Ledvance Smart+. S těmi stačí vymontovat starou žárovku a vyměnit ji právě za tu chytrou. S tou si budete moci stejně tak jako u inteligentního svítidla zvolit teplotu či intenzitu světla, vybrat si barvu, na jakou máte náladu a vše rovněž z pohodlí gauče. 


Venkovní svítidla Ledvance Smart+

Inteligentní interiérová svítidla již máte a teď ještě venkovní prostory? Ano i venku si můžete dopřát tento luxus a ovládat si osvětlení ve vaší zahradě z pohodlí venkovního křesla. Na výběr zde máte spoustu typů inteligentních venkovních svítidel. Od venkovní lampy, přes nástěnné svítidlo až třeba po reflektor. Jejich výhody jsou stejné jako u svítidel interiérových. To znamená velký výběr barev, teplota svícení a vše lze ovládat na dálku.



Inteligentní svítidla Ledvance Smart+ lze také díky jejich funkcím různě nastavit na dálku, i mimo váš domov. Pokud tedy chcete zažít luxus a pohodlí ovládat svítidlo na dálku a zároveň aby celý interiér i exteriér dobře vypadal, svítidla Ledvance Smart+ vám tohle všechno poskytnou. Navíc za skvělou cenu.

Autor článku:

Vojtěch
Vojtěch Hlavní nákupčí

Vojtěch jakožto hlavní nákupčí fandí designu a neotřelým barevným kombinacím. Kromě toho zná také veškeré technické úskalí svítidel, včetně jejich správné instalace. Pravidelně se proto s vámi o tyto informace dělí formou článků v poradně. Zapojit LED pásek nebo ventilátor už bude hračka.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i