Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Průlomová funkce SpaceSense, nová aplikace i produkty WiZ

O značkách

Lucie

WiZ přináší svou funkcí SpaceSense revoluční inovaci do osvětlení domácností. Představuje také zbrusu novou aplikaci WiZ V2 i nové produkty.

Ještě větší uživatelský komfort. To je v jedné větě shrnutí nové aplikace, funkcí a produktů systému chytrého osvětlení WiZ. Váš domov bude díky nim ještě pohodlnější a zábavnější.

SpaceSense – průlomová inovace v osvětlení domácností

Základy unikátní funkce SpaceSense stojí na revoluční patentované technologii snímání Wi-Fi sítě, s jejíž pomocí se automatizace domácnosti posouvá na novou úroveň. K detekci pohybu využívá signály Wi-Fi, které už jsou v místnosti. Zaznamená mírné rušení signálů Wi-Fi ve chvílích, kdy se v daném místě někdo nachází. Tyto malé odchylky v síle signálu systém zaznamená a světla WiZ se tak dozví, jestli se v místnosti pohybuje osoba nebo objekt. Detekce funguje ve všech směrech a nevyžaduje přímou viditelnost při instalaci, senzory ani baterie, jako je tomu v případě tradičního pohybového čidla. Nemusíte se přitom bát narušení vašeho soukromí. SpaceSense nezjišťuje přesnou polohu osob ani nerozpoznává obličeje. Zjišťovaná data se nepřenáší na internet nebo do cloudových služeb.


SpaceSense vám zjednoduší život každý den. Automaticky rozsvítí světlo v místnosti, když do ní vstoupíte a vypne jej, když odejdete.  Systém zachází ještě dál díky možnosti individuálního nastavení. Můžete tak například zabránit vašim domácím mazlíčkům rozsvěcet a zhasínat světla při jejich pohybu v místnosti. K tomu postačí nainstalovat alespoň dvě svítidla do každé místnosti a propojit je s aplikací WiZ V2.


Nová aplikace WiZ V2

WiZ poprvé od svého uvedení na trh v roce 2016 přepracovává svou aplikaci, která je jádrem celého ekosystému, sdružuje a zprostředkovává veškeré jeho funkce. K jejímu používání je nutná instalace, protože se nejedná o update původní verze, ale novinku. Zahrnuje spoustu nových funkcí, včetně zmíněné SpaceSense. Její největší výhody spočívají v ještě lepší kontrole a zjednodušeném ovládání. Abyste docílili nastavení podle svého přání, stačí vám několik kliknutí.


Dalším zlepšením je uspořádání aplikace, které dostalo přehlednější vzhled a zakládá si na plynulejší interakci. Domovská obrazovka poskytuje přehled všech místností, takže okamžitě vidíte, jestli jsou světla zapnutá, snadno zjistíte úroveň jasu i aktuálně používaných režimů. Pouhým posunutím prstu po ikoně místnosti si prostředí můžete přizpůsobit své náladě, upravíte jas nebo si v aplikaci zobrazíte skupiny zařízení. To vše je intuitivní a rychlé.

Nové produkty WiZ

Společnost Signify neustále rozšiřuje portfolio produktů o nové typy svítidel a lamp, kterými si vybavíte domácnost přesně podle vašeho vkusu.


Přenosné podlahové svítidlo Pole je přesně pro vás, pokud chcete celou místnost rozsvítit nespočtem barevných kombinací. Tato vysoká stojací lampa vám doma vytvoří požadovanou atmosféru pomocí světelných efektů, které odráží na stěny místnosti. Disponuje také odnímatelným stojanem. Lampu tak snadno umístíte kamkoliv.


Další novinkou z rodiny stolních a stojacích lamp WiZ je Bar Linear Light. Jedná se o úzkou světelnou lištu, vyzařující spoustou barev. Vzhledem ke svým rozměrům je vhodná i pro umístění do malých prostor.


Pokud hledáte promyšlený způsob, jak rozzářit prostory vašeho domu, je tu pro vás svítidlo Panel Ceiling ve štíhlém a elegantním designu, padnoucím do každého interiéru.


Výrobky WiZ můžete využít i v exteriéru. Venkovní svítidlo String Light vaši zahradu nebo balkon rozjasní 16 miliony barev, a to nejen ve svátečním období. Svítidlo je plně voděodolné a bez problémů odolá i povětrnostním vlivům. Nabízí plnou paletu bílého a barevného světla, takže si jím zkrášlíte venkovní i vnitřní prostory v jakémkoliv ročním období.


Nejnovější příslušenství osvětlení pod názvem Smart Button vám umožní ovládat svítidla jediným kliknutím. Toto přenosné tlačítko posílá příkazy bezdrátově přímo do svítidel, takže by fungovalo i v případě nefunkčního Wi-Fi připojení. Přilepit si jej můžete na zeď, případně připnout na jakýkoliv kovový povrch (například ledničku), je totiž ve své zadní části vybaveno magnetem.



Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i