Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Rozsviťte to s Rabaluxem

O značkách

Lucie

Spolehlivá svítidla a optimální poměr ceny a kvality? Přesně to si můžete představit, když se řekne Rabalux.

O společnosti

Historie společnosti Rabalux se píše již mnoho let. Konkrétně 28. Za její fungování můžeme poděkovat skupině lidí, která tvoří firmu se stabilním finančním zázemím. Její provozní zkušenosti jsou dokonce na mezinárodní úrovni. Srdce celého podniku se nachází v Maďarsku ve velmi rychle se rozvíjejícím  městě Györ, které můžete znát také jako město lázeňské. Právě zde najdete také logistické centrum. Najdete zde skladové základny s opravdu velkou kapacitou zboží. V jejím provozu se můžete setkat s 10 dceřinými společnostmi. Její export potom probíhá do dalších 12 zemíNa českém trhu působí firma Rabalux CZ Svítidla s.r.o. úspěšně již přes 12 let a neustále roste. 

Pod značkou Rabalux najdete velké množství svítidel a také spoustu klasických i energeticky úsporných zdrojů, kde všechno na jedničku splňuje kritérium optimálního poměru kvality a ceny. Portfolio společnosti Rabalux nabízí vždy nová moderní svítidla s moderními trendy, ale i klasiku, která nikdy neomrzí. Najdete zde svítidla jak interiérová, tak také venkovní.

 

Sortiment značky Rabalux

Nabídka značky Rabalux je skutečně pestrá. Dá se říci, že ať už potřebujete svítidlo kamkoliv, značka Rabalux vám to může dát. Začít můžeme se svítidly menších rozměrů. Těmi bývají zpravidla různé stolní či noční lampičky. Různé typy, barvy, styly či tvary vám zaručí opravdu pestrou škálu různých lamp, ze kterých si určitě vyberete to, co potřebujete. Dokonce zde najdete mnoho velmi zajímavých dekoračních svítidel, které můžete využít jako dárek k narozeninám nebo třeba k blížícím se Vánocům. Kromě lampiček menších rozměrů jsou zde také lampy stojací, které perfektně zapadnou do obývacího pokoje nebo třeba zútulní vaši ložnici.



Další, co nemůžeme vynechat jsou různé typy centrálního osvětlení. Od podhledových svítidel, přes bodovky, stropnice či menší nebo větší lustry. U řady svítidel můžete také nastavit stmívatelnost, upravit teplotu světla nebo nastavit paměťovou funkci a to vše pomocí dálkového ovládání. Tato svítidla jsou vhodná zejména do obývacího pokoje, ložnice nebo pracovny. Velkým pozitivem je také široká nabídka LED svítidel, u kterých se firma může pyšnit, že opravdu každý typ svítidla můžete zakoupit jak ve verzi s LED žárovkami, tak se zabudovaným LED zdrojem. Rabalux má zkrátka všechno.



Koupelna si však také žádá svoje. Tam je vždy však potřeba vybírat svítidla s vyšším IP krytím než u běžných svítidel do obytných místností. Je to právě kvůli tomu, že koupelnová svítidla přichází běžně do styku s vlhkostí a mnohdy přímo s vodou. V koupelně je několik zón, kam jsou svítidla potřeba. Nad zrcadlem je téměř nezbytné mít svítidlo, které vás nebude oslňovat. Je potřeba se zde vidět v reálných odstínech, ani ne příliš tlumeně, ani ostře. Dále je zde potřeba centrální svítidlo. I koupelnu vám svítidla značky Rabalux kvalitně, a hlavně bezpečně osvítí.



Ani váš exteriér nezůstane pozadu. Výrobce Rabalux nabízí velké množství různých venkovních svítidel. Tlumenější světlo vám zajistí různé solární lampy, silnější svícení pak zaručí třeba venkovní nástěnné svítidlo



Svítidla jsou velmi důležitá. Ovšem velká spousta z nich by nefungovala bez správného zdroje, tedy žárovky. Ani na tohle výrobce Rabalux nezapomíná. Moderní světelné zdroje můžete pořídit přímo od nich. 

Veškerá svítidla, která značka Rabalux nabízí jsou kvalitní a vždy také bezpečná. Poznejte jejich kvalitu a široký výběr sami! 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i