Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Dekorace do vaší zahrady

Venkovní osvětlení domu

Monika

Nejen praktická stránka osvětlení je důležitá. Vaši zahradu je třeba mít také náležitě vyzdobenou.

Venkovní osvětlení je nepostradatelnou součástí vaší zahrady a venkovních prostor. Ovšem je potřeba nezapomínat kromě praktické stránky také na tu estetickou. Přeci jen jsou venkovní svítidla první, co každá návštěva i vy uvidíte, když půjdete domů. 

Venkovní posezení či terasa

Pokud máte u domu terasu, altánek či podobné venkovní posezení, je potřeba mít tento prostor hezky upravený. To znamená - ne sem pouze postavit nějakou obyčejnou lampu a spoléhat na to, že to vlastně stačí. Různá venkovní závěsná svítidla vám z tohoto místa vykouzlí úplně jiný dojem. Závěsné lampy mohou vypadat velmi vkusně a zajímavě.



Další venkovní svítidla, která mají zákazníci k ozdobení altánku či terasy v oblibě, jsou různé solární řetězy a podobné typy svítidel. Tato svítidla se často využívají na Vánoce, ovšem nenechte se mýlit. Dnes už je tomu jinak. Takovýto typ svítidel je velmi vyhledávaný i nyní, v letních měsících. Pokud jej totiž hezky rozvěsíte, může vypadat opravdu krásně. I taková sklenička vína či posezení s přáteli dostane úplně jiný rozměr.


Solární svítidla na vaši zahradu

Další svítidla, která lze využít k jemnému osvětlení, ale také k těm dekorativním účelům mohou být různá solární svítidla. Mnoho z nich je přímo s kolíkem, který pouze zapíchnete tam, kde se vám svítidlo bude nejvíce hodit. Některá pouze postavíte na místo. Pokud si jich pořídíte více, rozmístíte je třeba podél příchodové či příjezdové cesty, celek bude vypadat opravdu zajímavě. Navíc, jestliže si pěstujete květiny či máte skalku, oceníte také různé motivy zvířátek, trpaslíků či solární svítidla různých barev.


Osvětlení kolem bazénu


Vy, kdo máte to štěstí a máte na zahradě k letnímu svlažení vlastní bazén, i kolem něj si můžete vytvořit útulný a hezký prostor. Různá solární svítidla či zahradní lampy budou právě zde tím pravým ořechovým. Pokud si vyberete svítidlo s opravdu vysokým IP krytím, které je vhodné také do vody, lze jej umístit i přímo do bazénu. Ovšem pozor na to, o které svítidlo se jedná. Ne každé venkovní osvětlení je možné dát přímo do vody.



Nezapomeňte tedy vaši zahradu a ostatní venkovní prostory příjemně a hezky osvětlit. Je to to první, co u vás každý uvidí a také to první, co uvidíte po návratů domů vy.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i