Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

GLOBO - svítidla pro moderní domácnost

O značkách

Lucie

Pokud hledáte moderní a funkční svítidla pro svou domácnost, určitě byste neměli vynechat značku GLOBO.

Globo působí na evropském trhu nepřetržitě již více než dvě dekády. Patří tak k lídrům v oblasti výroby a prodeje interiérového osvětlení.

V sortimentu této tradiční značky najdete celou škálu svítidel, od stropních a nástěnných, přes závěsná svítidla a lustry, stolní a stojanové lampy až po stropní ventilátor a dekorativní osvětlení. Při výrobě svítidel GLOBO je použito široké spektrum materiálů, tvarů a barev. Dokáží tak splnit individuální přání a požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.



Součástí pravidelně aktualizovaného sortimentu jsou svítidla určené pro venkovní použití. Velmi populární zejména v jarním a letním období je solární osvětlení. Ať už jde o solární reflektory, jednoduché zapichovací světla nebo svítidla ve tvaru postaviček a zvířátek.



Při navrhování nových sérií svítidel GLOBO sleduje aktuální trendy a novinky v oblasti technologií. I proto dnes téměř polovinu sortimentu tvoří svítidla se zabudovanou LED technologií. U ostatních svítidlech je zase ideální využít dostupné LED žárovky. Svítidla GLOBO vám tak dávají příležitost chovat se zodpovědně vůči životnímu prostředí, snižovat náklady na spotřebu elektrické energie a svítit hospodárně.



Využití LED technologie otevřelo nové možnosti při navrhování netradičních kreativních řešení. Tak mohly vzniknout i moderní designové svítidla z rodiny Globo NABRO. Vyznačují se neobvyklým tvarem a kvalitním zpracováním. Základ tvoří lesklý chrom a masivní zvlněné ramena zdobí drobné akrylové křišťály. Svítidla mají silný světelný zdroj produkující příjemné teplé světlo. Výjimečnými modely ze série Globo NABRO osvětlíte prostor v jednotném stylu a dodáte vašemu interiéru luxusní vzhled.



Jste fanouškem smart řešení? Vlastníte již smart telefon, smart hodinky i jiné šikovné vychytávky? Pak vás určitě zaujmou Smart Home svítidla GLOBO. Jde o nejnovější řadu svítidel ovládaných bezplatnou mobilní aplikací TuyaSmart. Stačí si ji jednoduše stáhnout do mobilu a propojit přes domácí wifi síť se svítilnou. Kompatibilita s hlasovými asistenty dokonce umožňuje inteligentní svítidla nakonfigurovat a ovládat pomocí hlasových povelů. Objevte přednosti inteligentního osvětlení GLOBO a zjistěte, jak mohou smart řešení udělat z vašeho domova ještě lépe a přívětivější místo pro život.


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i