Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

LEDVANCE SMART+ WiFi, až 250 produktů v jedné aplikaci

Poradna
Odpověděl:
LucieLucie

Odpověď:

Aplikace LEDVANCE SMART+ WiFi je vším, co potřebujete k pohodlnému ovládání vašeho chytrého osvětlení LEDVANCE SMART+.

O aplikaci

Aplikace LEDVANCE SMART+ WiFi nabízí víc. Veškerá svítidla ve vašem domově s ní budete pohodlně ovládat pouze mobilním telefonem a využívat všechny její funkce. A při tom všem jsou její používání i instalace jednoduché. Mezi základní charakteristiky Smart+ WiFi aplikace patří:

  • Je bezplatná a jednoduše dostupná
  • Zahrnuje možnost připojení až 250 produktů a současného ovládání až 50 z nich
  • Disponuje krátkou reakční dobou
  • Ovládat ji můžete přes hlasové asistenty
  • Svítidla přidaná do aplikace lze sdílet s více uživateli 

Kompatibilita a ovládání LEDVANCE SMART+ osvětlení

K tomu, abyste mohli využívat funkce LEDVANCE SMART+ WiFi naplno, potřebujete pouze tři věci:

  • Světelný zdroj (svítidlo) Ledvance
  • Běžné WiFi připojení o frekvenci 2,4GHz
  • Aplikaci LEDVANCE SMART+ WiFi



Ledvance Smart+ WiFi nevyžaduje žádné speciální zařízení (bránu), svítidla Ledvance si jednoduše propojíte se svou stávající WiFi sítí. Samotné ovládání osvětlení je pak možné hned několika způsoby:


Aplikace

Všechny funkce můžete využívat prostřednictvím aplikace LEDVANCE SMART+ WiFi (v mobilním telefonu nebo tabletu), případně dalšími kompatibilní aplikacemi pro chytrou domácnost, mezi které patří Google Home nebo Amazon Alexa. To vám umožní ještě větší automatizaci, protože svítidla budou schopna spolupracovat i s dalšími chytrými zařízeními ve vaší domácnosti. Hrát si s nastavením přitom můžete přímo z pohodlí obývacího pokoje, stejně jako třeba z jiného kontinentu. Vše, co vám k tomu postačí, je přístup k internetu.


Hlasové ovládání 

Pokud integrujete svítidla do chytré domácnosti Google Home nebo Amazon Alexa, otevírá se vám možnost je ovládat pomocí hlasových pokynů. Ty můžete zadávat pomocí telefonu, tabletu nebo reproduktoru, který je součástí chytré domácnosti. Mezi takové reproduktory se řadí například Google Nest nebo Amazon Echo.


Dálkové ovládání 

K dispozici máte i LEDVANCE WiFi ovladač, kterým snadno přepínáte funkce podle přání.


Vypínač

Všechna svítidla LEDVANCE můžete samozřejmě ovládat i vypínačem přímo v místnosti. Svítidlo si přitom při vypnutí pamatuje poslední nastavení z aplikace.  

Funkce LEDVANCE SMART+ WiFi

Aplikace Ledvance Smart+ WiFi toho umí opravdu hodně, využijte její možnosti naplno.

  1. Domácnosti a uživatelé. Přiřazením svítidel do domácností je můžete v každé z nich nastavovat odděleně. Přidávejte členy, kteří mohou scény ve vybrané domácnosti sami ovládat. Pronajímáte chatu? Přístupy hostům lehce nasdílíte a po skončení dovolené je zase odeberete.
  2. Stmívání, teplota a barva světla. Zvolíte si libovolnou intenzitu světla, snadné je i nastavení teploty a barvy svícení. Jsou vaše oči po vyčerpávající práci unavené? Během pár sekund jim změnou barev a intenzity dopřejete odpočinek.
  3. Vytváření světelných scén. Kromě předinstalovaných scén si můžete vytvářet i vlastní. Bílé světlo nastavíte svým dětem na hraní a psaní úkolů, teplé ambientní využijete pro poklidnou rodinnou večeři.
  4. Pokročilá automatizace. Nastavte si do nejmenšího detailu, co se má dít v konkrétním čase i místě. Jste zvyklí, že každý večer v deset před spaním berete do rukou knížku na čtení? Osvětlení si můžete předvolit přesně podle vašich zvyků.
  5. Automatické zapnutí a vypnutí. Definujte, který den a v kolik hodin se svítidlo zapne nebo vypne, případně si navolte časový interval, za jak dlouho má zhasnout nebo se rozsvítit.
  6. Seskupování svítidel. Vytvářejte a pojmenovávejte skupiny svítidel, které můžete ovládat samostatně nebo třeba podle místností. Jedním kliknutím pak zapnete všechna svítidla například v koupelně.
  7. Režim vstávání a usínání. Postupné zvyšování intenzity světla po ránu vám pomůže s příjemným probouzením, stmívání naopak s usínáním.
  8. Osvětlení podle počasí. Díky spojení s meteorologickými daty aplikace ví, jestli venku sněží, nebo svítí slunce. Podle toho sama zvolí vhodné svícení.
  9. Režim podpory lidského biorytmu. Svítidla se s pomocí aplikace přizpůsobí jednotlivým fázím vašeho dne.


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i