Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nadčasové osvětlení značky LUXERA

O značkách

Lucie

Ty nejlepší materiály, moderní design a prvotřídní kvalita. Pokud hledáte to nejlepší, svítidla značky LUXERA vám to nabízí.

Informace o výrobci

Společnost LUXERA má již dlouholetou tradici. Její založení proběhlo v roce 1994 na Slovensku. Úspěch této společnosti sahá až do mezinárodních rozměrů. Je založen na dlouholetých zkušenostech jak s prvotní fází – tedy vývojem, následně i výrobou a konečným prodejem svítidel. Tento výrobce se velmi detailně zajímá o veškeré potřeby a přání jednotlivých zákazníků. Právě díky jejich zájmu a neustálému průzkumu trhu mohou také tyto potřeby plnit. Každý individuální zákazník zde najde to, co potřebuje. To znamená moderní, vkusné, ale i klasické a funkční osvětlení. Nabízí však také celkové komplexní sady k osvětlení jak vnitřních, tak i venkovních prostor. V jejich nabídce najdete také ekologické světelné zdroje, po kterých je dnes velká poptávka. Jejich široká nabídka je jejich velkým plus, ovšem co víc, svítidla jsou také za velmi příznivou cenu, což každý zákazník náležitě ocení.

Svítidla značky LUXERA

Sortiment výrobce LUXERA je zaměřen především na moderní a designový styl. Hodí se tedy nejvíce do moderních interiérů. Jejich skvělý a prvotřídní vzhled souvisí také s materiály, které jsou na výrobu použity. Těmi je různá kombinace lesklého a matného chromu, skla, křišťálového skla nebo například textilu. Jejich velkou chloubou jsou především lustry. Nejspíše je to i tím, že právě ten v místnosti nejvíce vynikne hned na první pohled. Najdete zde opravdu velmi krásné, designové kousky. Samozřejmě, že lustry však nejsou jejich jediným sortimentem. Nabízí i další typy interiérových svítidel. Konkrétně jsou to různá stropní svítidla, křišťálové osvětlení, bodovky a mnohé další. Kromě velkého množství interiérových svítidel zde najdete také svítidla venkovní. Kvalitní svícení vám i v exteriéru může zajistit venkovní reflektor či třeba nástěnné svítidlo. Naleznete zde však i úsporná venkovní LED svítidla či LED venkovní lampy.


PREZENT

Tato značka se pyšní na Slovensku a ve střední Evropě již velmi dlouhou tradicí. Jejich svítidla můžete vidět u spousty obchodních partnerů, se kterými velmi úzce spolupracují a také ve velkých a rozsáhlých supermarketech. Nabízí taktéž moderní svítidla, ale i klasiku. Vybrat si tedy můžete z široké škály klasických i designových a moderních lustrů, stropních či nástěnných svítidel a také spousty různých stylových bodovek. Navíc zde najdete také venkovní svítidla, které rozzáří vaši zahradu a exteriér kolem domu. Kromě jejich velmi pestré nabídky je zde ještě jedna velká výhoda. Tou je fakt, že tohle prvotřídně kvalitní zboží je k dostání za nejvýhodnější ceny. Na své si zde tedy přijdou jak vyznavači klasiky, tak i milovníci designu a moderny.

EMITHOR

Pod tímto názvem se skrývá mladá a velmi dynamická značka. Jejich cíl je poskytnout zákazníkům funkční a technické osvětlení, ovšem se zachováním vkusnosti a estetiky. Důraz kladou na jednoduché a čisté linie. Nejvíce příznivců tedy mají v mladší generaci spotřebitelů. Hodí se do domácností a často jej využívají také architekti ve svých projektech. Zaměřují se na technická a stropní svítidla. Mohou se pyšnit také velmi vysokou kvalitou oproti konkurenci. Jejich zboží je vždy po technické stránce do detailu domyšleno. Konečnému spotřebiteli tedy nabízí opravdu precizní a prvotřídně kvalitní, komplexní svítidla.

Zkrátka, pokud si žádáte opravdu prvotřídní kvalitu za příznivou cenu, jste na správném místě.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i