Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nové řady venkovního osvětlení Philips

O značkách

Lucie

Kvalitní, stylové a technicky vyspělé. Tyto vlastnosti spojují všechny nové řady a produkty venkovního osvětlení Philips. Vybírat můžete ze široké nabídky od klasického, přes solární, až po nízkonapěťové osvětlení.

Představujeme vám nové produkty v kategorii venkovní svítidla a příslušenství Philips. Vynikají svou kvalitou a širokými možnostmi, které poskytují. V nabídce najdete klasické venkovní osvětlení, stejně jako solární a nízkonapěťové typy.


Philips GardenLink

Jednoduché zapojení i ovládání, vysoká odolnost, maximální bezpečí. A v neposlední řadě také široký výběr produktů vyrobených z nejkvalitnějších materiálů. To je řada Philips GardenLink.


Snadné zapojení i ovládání

Můžete si je snadno a bezpečně nainstalovat sami pomocí konektorů Twist & Lock. To jediné, co budete potřebovat, je standardní elektrická zásuvka. Velká výhoda spočívá v možnosti propojení více světel k jednomu napájecímu zdroji. Každé svítidlo totiž nabízí stejný Twist & Lock konektor pro snadnou instalaci a připojení, a poskytuje tak celému systému maximální kompatibilitu. Svítidla a příslušenství můžete přemisťovat podle svých požadavků a vhodně osvětlit každý kout vaší zahrady.


Vysoká odolnost a maximální bezpečí

Produkty z řady GardenLink jsou ideální volbou do každého počasí i ročního období. Disponují totiž vysokými hodnotami IP krytí (odolnosti vůči vnějším vlivům). Vedle odolnosti vynikají také vysokým stupněm bezpečí. To proto, že fungují pod nízkým napětím. Vaše děti i domácí mazlíčci tak budou maximálně chráněni.


Kvalitní materiály, které vydrží

Osvětlení je speciálně určeno pro venkovní prostory, a je proto vyrobeno z tlakově litého hliníku a nejkvalitnějších syntetických materiálů. LED svítidla z této řady navíc disponují dlouhou životností, která dosahuje až 25 000 hodin. Pokud jde o údržbu, máte tedy na celé roky vystaráno a mezitím si můžete každou noc užívat dokonalé zahradní osvětlení.


Senzor od soumraku do úsvitu

Pořídit si můžete i nízkonapěťový ovladač soumrakového senzoru s časovačem a využívat funkci automatického ovládání systému se senzorem "Od soumraku do úsvitu". Ten obsahuje časovač pro automatizaci a šetření energie během dne i noci, a je tím pádem skvělou volbou pro automatické řízení a úsporu energie. Umožňuje nastavit automatické zapnutí světel, když přijde noc, a zároveň jejich automatické vypnutí po 3 nebo 8 hodinách.



Philips Arbour Ultra Efficient

Až o 50 % nižší spotřeba elektrické energie ve srovnání s obdobnými LED svítidly Philips. Nejen tím se vyznačuje nová řada Philips Arbour.


Inovativní technologie a nízká spotřeba

LED osvětlení z této produktové řady se vyznačuje nízkou spotřebou elektrické energie. Té dosahuje díky inovativní technologii, která napomáhá rovněž snižovat uhlíkovou stopu a zamezuje plýtvání materiálem. Přispívá tak k udržitelnosti celé naší planety.


Vysoká odolnost a dlouhá životnost

Vysoký stupeň IP krytí o hodnotě 44 produktům z této řady zajišťuje vysokou ochranu proti vnějším vlivům, ať už dešti, povětrnostním podmínkám nebo prachu. Samotná konstrukce osvětlení je sestavena z kvalitního litého hliníku a disponuje odolnou povrchovou úpravou. Celková životnost dosahuje až 50 000 hodin svícení, což odpovídá téměř šesti letům nepřetržitého svícení. Životnost tak více než třikrát překonává srovnatelná LED svítídla Philips.



Philips Mimosa

Pokud si chcete lehce měnit nastavení směru svícení v exteriérových prostorech, řešením je nová rodina svítidel Philips Mimosa.


Nastavení směru svícení

To, že vypadají úžasně a elegantně, není zdaleka jedinou předností osvětlení této produktové řady. Velkou výhodou je snadná manipulace, která umožňuje nasměrování paprsků na požadované místo. Svítidla Mimosa se skvěle hodí především do blízkosti příjezdových cest nebo na terasu.  


Životnost 25 000 hodin

Vysoký stupeň IP krytí o hodnotě 44 produktům z této řady zajišťuje vysokou ochranu proti vnějším vlivům, ať už dešti nebo povětrnostním podmínkám. Samotná konstrukce osvětlení je sestavena z kvalitního hliníku a disponuje odolnou povrchovou úpravou. Celková životnost dosahuje až 25 000 hodin svícení.



Philips Tyla

Nástěnné a stojací solární osvětlení Tyla vyniká, po úplném nabití baterie solární energií, až o 500 % delší výdrží oproti jiným LED svítidlům Philips.


Šetrné k životnímu prostředí

Ultra účinné solární venkovní LED osvětlení. Taková je v jedné větě definice této produktové řady. Technologie UltraEfficient Solar umožňuje svítidlům svítit až 40 hodin na plně nabitou baterii – a to i i za špatného počasí. Navíc využívá moderních technologií ke snížení emisí uhlíku, zamezuje plýtvání materiálem a redukuje spotřebu energie. Vysoká životnost dosahující až 50 000 hodin je dvojnásobnou ve srovnání s ekvivalentním venkovním LED osvětlením Philips.


Speciální funkce

Možnosti produktové řady jsou promyšlené do posledního detailu tak, aby vám do vaší zahrady přinesly příjemnou atmosféru. Té napomáhá například funkce duálního jasu. A jak funguje? Při nečinnosti se osvětlení ztlumí na studené bílé světlo o hodnotě 55 lumenů. A pro změnu se naopak automaticky rozjasní na 255 lumenů, pokud se v okolí nacházejí lidé. Tomu dopomáhá integrovaný pohybový senzor. Dočkáte se tedy komfortní úrovně světla v každém okamžiku. Osvětlení také disponuje senzorem pohybu od soumraku do úsvitu. Ten automaticky zaručí rozsvícení svítidla ve chvíli, kdy se venku setmí. Výsledkem je příjemné noční osvětlení i vaše bezpečí.  


Pohodlí a vysoká ochrana

Tyla nabízí pro uživatele vysoký stupeň pohodlí i bezpečí. K instalaci není vzhledem k solárnímu využití energie potřeba žádná kabeláž a hodnota IP krytí 44 zaručuje odolnost vůči nepříznivému počasí.


Jednotný design

Nabídka produktů zahrnuje stojanová i nástěnná svítidla v jednotném designu. To znamená, že si budete moci vzhled osvětlení vaší zahrady lehce propojit a dodat mu patřičnou eleganci.



Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i