Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Nový automatizovaný sklad pro rychlejší a efektivnější odbavení vašich objednávek.

Nový automatizovaný sklad pro rychlejší a efektivnější odbavení vašich objednávek.
O firmě

Lucie

Svět svítidel, druhý největší online prodejce osvětlení v Evropě, aktivně reaguje na vzrůstající poptávku a rostoucí nároky svých zákazníků na rychlost a kvalitu služeb. Společnost dokončuje stavbu dvou nových skladových hal a současně implementuje nový systém pro řízení skladu, který pomůže automatizovat proces přípravy zboží.

Svět svítidel patří mezi zavedené společnosti ve světě e-commerce, což dokládají nedávné úspěchy v soutěžích ShopRoku 2023 pod záštitou Heureka Group, nebo Digital Heroes 2023, kterou vyhlašuje Forbes ve spolupráci s českou pobočkou Google. To, že se dlouhodobě pohybujeme mezi lídry digitálního světa není náhoda. Pečlivě sledujeme vývoj trhu, snažíme se na jeho potřeby pružně reagovat a okamžitě inovovat.


S růstem poptávky po našem zboží a s dalším rozšiřováním nabízeného sortimentu v posledních letech postupně rostla i potřeba větších skladových prostor. Investice do nového skladu se tedy ukázala být logickým strategickým krokem.


Více prostoru i automatizace procesů


V říjnu dokončená skladová hala o ploše přes 9 000 m² a vedle ní nová hala pro 4 500 paletových míst o výšce 19 m přinese společnosti podstatné navýšení skladových prostor a umožní tak udržovat vyšší skladové zásoby a rychleji reagovat na poptávku. 


A nejen to, spolu s navýšením skladových kapacit Svět svítidel zavedl i nový systém mySTOCK® WMS (Warehouse Management System) od společnosti Kvados a.s., který dokáže s pomocí umělé inteligence a strojového učení optimalizovat skladové procesy. Jejich automatizace pomůže zefektivnit proces vychystávání zboží a jeho přípravu na cestu k zákazníkovi. Ten se pak může radovat ze své objednávky dříve.
























Nově vybudované prostory (na mapce zaznačeny červeně) doplní několik původních skladových hal bývalého blanenského průmyslového areálu, kde sídlí také oddělení logistiky a zákaznické centrum. Administrativní centrum společnosti se nachází spolu s dalšími třemi skladovými halami nedaleko.



Výlet do historie Světa svítidel


Svět svítidel je na trhu již 25 let. V průběhu let vyrostl z firmy lokálního významu v jedničku v oblasti online prodeje svítidel v České republice a zkušenosti nasbírané doma využívá i za hranicemi. Společnost má e-shopy nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Německu, Rumunsku a v dalších 18 zemích EU.


Aktuálně prodává více než 200 značek svítidel, v sortimentu má 50 tisíc druhů produktů, přes 2 miliony kusů skladem a k dnešnímu dni úspěšně doručil z Blanska, odkud společnost pochází a kde působí, zákazníkům přes 4 miliony objednávek


Zákazník na prvním místě 


Uvědomujeme si, že jen spokojený zákazník se vrátí, a proto věnujeme maximální úsilí tomu, abychom mohli nabídnout přehledný eshop plný inspirace, pohodlný nákup a rychlé a spolehlivé doručení i případnou reklamaci. Potřeby a nároky zákazníků neustále rostou a my víme, že investicí do jejich spokojenosti můžeme pozitivně ovlivnit další vývoj naší společnosti. Proto neustále přizpůsobujeme sortiment aktuálním potřebám zákazníků a hledáme nové cesty, jak dělat věci lépe, v čemž nám nepochybně pomůže i nový sklad.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i