Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Objevte značku Nanoleaf!

O značkách

Michaela

Designové kousky té nejlepší kvality v oblasti chytrého osvětlení. To je značka Nanoleaf.

Chytrá svítidla si jistě oblíbila velká většina z vás. V nabídce ji u nás najdete hned od několika výrobců. Ovšem inteligentní svítidla značky Nanoleaf jsou oproti ostatním výjimečná.


O výrobci

Nanoleaf je společnost, která se zabývá velmi oblíbeným odvětvím. Tím není nic jiného než inteligentní svítidla a chytrá domácnost. Společnost byla založena roku 2012. Svůj první produkt tato společnost uvedla rok po založení, tedy v roce 2013. Již má za sebou spoustu úspěšných let a neustále se vyvíjí. Založena byla třemi inženýry. Co se výroby týče, je jistě potřeba zmínit, že využívají patentovanou technologii zaměřenou na energetickou účinnost a udržitelný výrobní proces.


Světelné panely Nanoleaf

U nás najdete pod značkou Nanoleaf kvalitní inteligentní světelné LED panely. Jsou vyrobeny z LED čipů na desce s plošnými spoji, což v konečném výsledku vypadá opravdu zajímavě. Mají spoustu inteligentních funkcí. Například také ovládání hlasem, ale i přímo rukou. Najdete je u nás v různých tvarech. Trojúhelníkové či třeba šestiúhelníky. Veškeré tvary vám však zajistí perfektní sjednocení v jeden vámi požadovaný celek. Můžete si je libovolně poskládat, tak aby tvořily zajímavý dojem. Můžete si na nich navolit velké množství barev. Na výběr máte většinou z více než šestnácti milionů barev (RGB). Jejich instalace nebo také upevnění je velmi jednoduchá. Pamely umístíte, kam potřebujete a vytvoříte tak vámi požadovaný obrazec plný barev. Ovládání všech svítidel značky Nanoleaf je velmi snadné. Jsou také kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant i Amazon Alexa. 



Autor článku:

Michaela
Michaela Vedoucí zákaznického oddělení

Michaela je vedoucí zákaznického oddělení a našla si zálibu v inteligentním osvětlení a světelných zdrojích. Sdílí s vámi své nadšení prostřednictvím článků zaměřujících se například na výhody a fungování inteligentního osvětlení. Ale také radí, jak vybrat správný světelný zdroj a proč je výhodné myslet na LED technologii.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i