Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Ochranné produkty ÄR Face Mask

O značkách

Lucie

Zdraví je pro každého z vás zcela určitě na prvním místě. Je tedy potřeba si je zvláště v této době chránit, co nejlépe to jde. To můžete učinit třeba tak, že si pořídíte kvalitní ochranné produkty značky ÄR Face Mask. Je to to nejlepší, co v oblasti ochranných pomůcek najdete.

Hlavní výhody ÄR Face Mask

Ať chceme nebo ne, roušky, respirátory a ochranné rukavice se staly součástí našeho běžného života. Nyní a nejspíše ještě dlouhou dobu si bez nich nenakoupíme, nezajdeme do lékárny či bez nich nebudeme moci cestovat veřejnou hromadnou dopravou. Někteří bez nich delší dobu nebudou moci ani do práce. Pro nikoho neustále nošení ochranných pomůcek jistě není moc příjemné. Ovšem i tuto povinnost si lze ulehčit tak, že si vybereme to nejlepší. Děláme to pro zdraví jak svoje, tak také ostatních kolem nás. To nejlepší, co si můžeme v této době z ochranných pomůcek dopřát, nám přináší značka ÄR Face Mask.



Co se týče ochranných produktů značky ÄR Face Mask, je nutné zmínit, že se jedná o velmi kvalitní a luxusní ochranné pomůcky. To vše zaručuje technologie výroby ViralOff®, což je nejnovější antivirová technologie od švédské společnosti Polygiene®. Velkou výhodou je to, že redukuje 99 % virů na povrchu masky. To vše během dvou hodin. Vděčí za to revoluční funkci samočištění. Není tedy potřeba ji často mýt. Tato technologie je dokonce i certifikována podle ISO 18184: 2019. 



Nanofiltry v respirátorech značky ÄR Face Mask blokují dokonce až 99,8 % znečištění. Jinak řečeno vás ochrání až před 99,8 % bakterií, virů, smogu, ale také před různými alergeny či kontaminujícími látkami. Filtrační materiál a jeho schopnost blokovat právě současné viry byly testovány společností Nelson Labs s úspěšným výsledkem. 

Vládní opatření se snaží z důvodu bezpečnosti co nejvíce zamezit bližšímu kontaktu mezi lidmi. Ovšem ani přesto se zcela úplně kontaktu, a tak potencionálnímu riziku nákazy, nevyhnete. Přeci jen někteří musejí do práce, kde nejsou sami a i když nemusí do práce, je potřeba jít nakoupit nebo třeba k lékaři. Proto se musíte chránit opravdu důkladně. Aby vám to bylo o něco příjemnější a pohodlnější, jsou respirátory ÄR Face Mask vyrobeny s ohledem na každodenní a pravidelné používání. Jsou velmi lehké a velmi dobře a pohodlně se nosí i díky jejich prodyšnosti.



Jsou navrženy a vyrobeny v nejmodernějších zařízeních v EU. Materiály na výrobu byly vybrané právě pro jejich skvělé technické vlastnosti. Těmi jsou mimo jiné samočištění, které bylo vyvinuto ve Švédsku, dále technologie, která zaručuje odpuzování vody – Eco Acqua Zero a také nanofiltry. Ty jsou pečlivě vyráběny ze tří vrstev kvalitních laminátů. Dvě vrstvy jsou netkané materiály a jedna vrstva submikronová vlákna. Průměrná tloušťka nanovláken je 100 - 500 nm, a je asi 1000 krát tenčí než lidské vlasy.

Jsou také velmi moderní a vkusné. Budete se tak s nimi cítit nejen bezpečně, ale také stylově. Veškeré ochranné pomůcky nabízíme v univerzální barvě – černé. Krom toho, že vás bude chránit, bude se vám také hodit ke každému outfitu. Samozřejmostí jsou také vyměnitelné nanofiltry, což ještě zvyšuje pocit maximální ochrany. 

Výměna filtru závisí na mnoha faktorech. Záleží především na znečištění ovzduší, počtu setkání s jinými lidmi nebo na délce aktivního používání masky. Obecně by mohl jeden filtr v běžném prostředí vydržet až dva týdny. Ovšem v současné situaci s rizikem nákazy COVID-19 se doporučuje velká opatrnost. A pokud jste potencionálně mohli narazit na infekční osobu či jste byli v "nebezpečném prostředí", doporučuje se výměna filtru po 6-8 hodinách. 

Důkazem toho, že se jedná o velmi kvalitní a luxusní ochranné pomůcky je také to, že je doporučuje i magazín Forbes. Ten si zakládá na kvalitě svého průzkumu a na své důvěryhodnosti. 


Produkty značky ÄR Face Mask

Pro vaše pohodlí a bezpečnost jsme pro vás připravili několik typů ochranných pomůcek značky ÄR Face Mask. Jako první to jsou respirátory bez výdechového ventilu, které jsou velmi kvalitní. Jsou vyrobeny špičkovými technologiemi ze špičkových materiálů (Är Nanofiltry, VirralOff, Eco Acqua Zero) a tím zaručují pohodlí a bezpečí. Další jsou s výdechovým ventilem. To je snad to nejlepší, co lze mezi ochrannými pomůckami najít. Jak již název napovídá, obsahují výdechový ventil, díky kterému se vám bude ještě lépe vydechovat. U obou typů respirátorů máte na výběr mezi několika velikostmi, aby si každý vybral takovou, která mu bude nejlépe sedět. Velikost, kterou budete potřebovat se měří od spodního víčka po konec brady.



Velké množství bakterií se ukrývá také na různých předmětech, na klikách od dveří, madlech a podobně. Proto kromě respirátorů a ochrany úst je také potřeba ochrana rukou. K tomu zde najdete ochranné rukavice. Jsou k dostání také v různých velikostech a lze s nimi ovládat bez problému i dotykový displej.



Na výrobu jsou opět použity pouze ty nejlepší a nejkvalitnější technologie. První z nich je ViralOff®️, která snižuje riziko 99 % virů, dále pak Eco Acqua Zero ™ - technologie odpuzující vodu bez obsahu fluoru. Jsou navrženy a vyrobeny v EU a navíc jsou lehké a proto také velmi pohodlné.



Velmi kvalitní ochrana vašeho zdraví je zaručena právě všemi produkty značky ÄR Face Mask. Zdraví je na prvním místě, a tak si je chraňte kvalitními ochrannými pomůckami i vy. U nás k tomu máte nejlepší šanci právě teď.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i