Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Osvětlení Twinkly. Chytré, hravé a barevné

O značkách

Lucie

Twinkly poskytuje širokou nabídku chytrého hravého osvětlení. Seznamte se s vánočními řetězy i dalšími produkty do vaší domácnosti.

Představujeme vám Twinkly, novou značku osvětlení na našem e-shopu. Produkty italské společnosti můžeme výstižně shrnout do tří slov: chytré, hravé a barevné.

Všechny barvy, na které si vzpomenete

Ve světě Twinkly se spojuje elegantní design s nejnovějšími technologiemi, které Twinkly promítá i do vlastní LED technologie svícení. Každá z LED diod se skládá ze 16 milionů barev a stejného počtu odstínů bílé.


LED osvětlení Twinkly se dělí na tři typy barevného svícení:


  • RGB: kombinace červené, zelené a modré barvy pro dokonalé barevné efekty.
  • AWW: mix odstínů oranžové (jantarové), teplé a studené bílé barvy pro běžné svícení.
  • RGB + W: kombinace červené, zelené, modré a teplé bílé barvy. Umožňuje kombinaci barevného a bílého svícení.


Vše je chytré. I propojení s hudbou

Inteligence systému spočívá v aplikaci Twinkly, kterou si stáhnete zdarma do systémů iOS i Android. Díky unikátní technologii si můžete do aplikace naskenovat rozložení celého osvětlení, tím se vám následně zpřístupní možnost ovládat každou jeho diodu. Jeden řetěz se tak během pár sekund rozsvítí třeba několika různými barvami. Dále máte také stálý přístup do databáze, ve které si stáhnete nové efekty. Prostřednictvím Twinkly Music můžete osvětlení propojit i s hudbou a okolními zvuky. Ke skutečnému audiovizuálnímu zážitku si stačí pořídit zvukový senzor USB Dongle Twinkly.


Produkty Twinkly si snadno přizpůsobíte činnostem, které máte rádi. Můžete přepínat barevné režimy z pracovního módu do herního nebo se naladit na pořádnou party. Celou domácnost během chvíle přizpůsobíte ročním obdobím. Nastavte si v aplikaci oranžovožlutou kombinaci barev a atmosféru podzimu si přeneste rovnou domů.


Technologií nic nekončí. Twinkly patří mezi zástupce značek, které dbají na ekologický přístup. Všechny produkty i balení jsou vyrobeny z ekologicky udržitelných materiálů.


Nabídka produktů Twinkly

Veškeré produkty Twinkly se vyznačují několika klíčovými vlastnostmi:


  • Nejmodernějšími (smart) technologiemi
  • RGB typem LED osvětlení s 16 miliony barev v jedné diodě
  • Libovolnými kombinacemi barev, jasu a vzoru
  • Širokou škálou efektů, nové jsou k dispozici ke stažení z aplikace
  • Zabudovanému mikrofonu, který reaguje na hudbu
  • Intuitivním ovládáním pomocí aplikace Twinkly (kompatibilní se systémy iOS i Android)
  • Kompatibilitou s domácími asistenty Amazon Alexa, Apple HomeKit nebo Google Assistant


Vánoční řetězy a závěsy

V nabídce produktů Twinkly najdete různé druhy vánočních řetězů a závěsů, které se díky vysokému stupni IP krytí (44) hodí do vašeho domu i před něj. Pomocí časovače si můžete nastavit, aby se světla rozsvítila, kdy budete chtít. Vzhled řetezů a závesů dotváří i černá barva kabelů, která nijak nenaruší vzhled vánočního stromku.


Stmívatelný pásek

Stmívatelný pásek přináší barevný zážitek do každého koutu vašeho domova: od ložnice, přes obývací pokoj, až po hernu. Díky samolepicí a magnetické straně se jednoduše instaluje a disponuje možností prodloužení z 1,5 metru na 3 metry pomocí prodlužovacích pásků.

Panely

LED panely jsou ukázkou kreativního osvětlení. Základní velikost panelů je 16 x 16 centrimetrů a jsou k dispozici v sadách po třech až šesti panelech, takže si je můžete podle vlastní fantazie skládat do větších celků. Hodí se do kterékoliv místnosti.

Wall tree

Originální dvoumetrová dekorace, vhodná díky IP krytí 44 do vašeho domu i před něj. Obsahuje 70 LED diod, které vytvoří dokonalou barevnost.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i