Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Ovládejte osvětlení chytře s Immax NEO

O značkách

Vojtěch

Rádi byste pověsili stará svítidla na hřebík a vytvořili si doma inteligentní domácnost, kde si můžete vše volit podle sebe? Se svítidly Immax NEO máte tu nejlepší možnost.

Immax NEO

Jestliže byste si rádi váš dům či byt ještě více zútulnili a vytvořili si z něj místo, kde budete moci v klidu relaxovat, jedním z velkých kroků k dosažení moderní domácnosti je bezesporu vytvoření inteligentní domácnosti. Toho můžete docílit s inteligentními svítidly Immax NEO. Tato značka je zaměřena právě na inteligentní svítidla. Jejich nabídka skýtá velké množství chytrých produktů. Můžete zde vidět stmívatelné, filamentové nebo RGB Smart žárovky, chytré LED pásky, ale i různá stmívatelná svítidla, která lze ovládat z pohodlí gauče ovladačem nebo chytrým telefonem. Jejich hlavním motem je „Inteligentní domácnost pro každého“. Už z toho tedy vyplývá, že i přes vysokou kvalitu zde svítidla najdete za přijatelnou cenu pro každého.


Chytrá svítidla Immax NEO se slevou 

Svítidla Immax NEO jsou velmi kvalitní a moderní svítidla, která jsou technicky velmi vyspělá. K dostání jsou vždy za velmi dobrou cenu. Nyní máte ovšem velkou šanci některá z nich mít ještě levněji. Na vybrané produkty z řady inteligentních svítidel Immax NEO poskytujeme výraznou slevu. Takže pokud jste se stále nemohli rozhodnout, není lepší příležitost k pořízení takového svítidla než právě nyní.

Designová svítidla

Velké oblibě se pyšní stmívatelné osvětlení Immax NEO. Pokud dáváte přednost čistě bílé barvě světla, tato svítidla si zamilujete. Můžete si u nich navolit teplotu bílé barvy v různé intenzitě. Pokud radši světla i barevná neváhejte navštívit kategorii svítidel s RGB funkcí. Protože se jedná o inteligentní svítidla, nemusíte k jeho ovládání již vstávat z gauče ani z vyhřáté deky. Lze je ovládat dálkovým ovladačem, který bývá součástí balení nebo chytrým telefonem po stáhnutí aplikace Immax NEO PRO, ale také hlasem. Co se týče typů svítidel, naleznete u nás skutečně bohatou nabídku. Od žárovek až po lustry a stropní svítidla v různých designech. Immax NEO nabízí více než 70 různých svítidel. Od klasického pojetí přes kubistický vzhled až po jednoduchou modernu.


Ovládání svítidel Immax NEO

Velké množství chytrých svítidel Immax NEO lze ovládat telefonem po stáhnutí aplikace Immax NEO PRO fungující na platformě Tuya.. Jedná se zde o globální platformu. S tou můžete dělat opravdu velké věci. Ta totiž umí integrovat všechna chytrá zařízení Immax NEO i jiných výrobců. Podmínkou je, aby komunikovaly skrze ZigBee 3.0 na platformě Tuya. Což se týká například populárních svítidel Philips Hue či produktů značky LIDLTím lze snadno získat skupinu zařízení, která doma máte do jednoho ovladatelného celku. Budete s ní tedy pomocí jednoho ovládacího prvku mít pod palcem kromě svítidel a podobných typů chytrých produktů třeba i alarm, kameru či další bezpečnostní čidla. Další skvělou zprávou je i to, že si můžete vše nastavit v jazyce, který podporuje váš telefon. To znamená, že vše budete mít přehledně i česky.


Možnosti dálkového ovládání svítidel:


•    Dálkovým ovladačem 

Součástí chytrého svítidla je dálkový ovladač, na kterém je možné nastavit základní funkce zapnout a vypnout, přizpůsobit intenzitu i tepelné zabarvení. Ovladač komunikuje skrze technologii ZigBee.


•    Chytrým zařízením a aplikací Immax NEO PRO

Chytrá aplikace Immax NEO PRO je srdcem vaší chytré domácnosti. Díky ní lze ovládat svítidla pomocí mobilního telefonu či tabletu. Aplikaci i svítidla je nutné propojit s chytrou bránou SMART BRIDGE. Jedině tak získáte všechny inteligentní funkce, a to včetně nastavení chytrých scén a plné automatizace. 


Výhody aplikace Immax NEO PRO


•    Platforma TUYA

Aplikace Immax NEO PRO funguje na globální platformě TUYA. Jedná se o nejvyspělejší systém chytré domácnosti, který dnes využívá více než 5 000 světových výrobců inteligentních přístrojů. Produkty na platformě TUYA jsou navzájem zcela kompatibilní.



•    Kompatibilita 

Do aplikace Immax NEO PRO můžete připojit svítidla od různých výrobců a zcela je propojit s produkty Immax NEO. Podmínkou je, aby využívaly platformu TUYA. Následně již nezáleží, zda komunikují skrze Bluetooth, Wi-Fi síť či technologii Zigbee. Vždy získáte jeden ovladatelný celek. V níže uvedené tabulce se budete snadno orientovat v možnosti propojení produktů Immax NEO a dalších.


•    Široké množství funkcí

Aplikace Immax NEO PRO byla navržena, aby poskytla efektivní řízení všech připojených svítidel. V aplikaci můžete vytvářet chytré scény a celý systém plně automatizovat. Zároveň je možné sledovat aktuální spotřebu připojených zařízení.  


Jak uvést systém do provozu?

Aplikace Immax NEO PRO je k dostání na Apple Store a Google Play

  1. Stáhněte si aplikaci Immax NEO PRO.
  2. Spusťte aplikaci ve svém mobilním telefonu či tabletu.
  3. Pokud již nemáte funkční účet, registrujte se.
  4. Sami si zvolte zda si chcete vyzkoušet práci v testovacím módu nebo rovnou pojedete naostro.
  5. Po přihlášení se vám otevře nastavení vaší domácnosti.
  6. Při přidávání svítidel následujte jednoduchého průvodce, zařízení lze vyhledávat ručně nebo pomocí scanu, kdy vám aplikace sama nabídne zařízení ve vaší blízkosti.


Kompatibilita s Philips HUE a dalšími systémy .


Chytrá svítidla Immax NEO využívají ke komunikaci technologii Zigbee a můžete je propojit s produkty Philips HUE, IKEA či Samsung SmartThings. Zároveň si rozumí s hlasovými asistenty Amazon Alexa, Apple Siri zkratky a Google Assistant.



Autor článku:

Vojtěch
Vojtěch Hlavní nákupčí

Vojtěch jakožto hlavní nákupčí fandí designu a neotřelým barevným kombinacím. Kromě toho zná také veškeré technické úskalí svítidel, včetně jejich správné instalace. Pravidelně se proto s vámi o tyto informace dělí formou článků v poradně. Zapojit LED pásek nebo ventilátor už bude hračka.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i