Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Pohodlnější život se svítidly na dálkové ovládání

Osvětlení interiéru

Lucie

Stává se vám také, že byste si rádi rozsvítili či zhasli, ale šíleně se vám nechce vstávat z gauče? Svítidla na dálkové ovládání vám tento problém vyřeší.

Praktická svítidla na dálkový ovladač

Do každé domácnosti patří různá svítidla. Na trhu je jich v dnešní době opravdu velká spousta. Různé typy, tvary a velikosti a také různé styly. Každý má rád něco jiného. Někdo má rád to nejjednodušší ovládání typu rozsvítit a zhasnout. Někdo si rád navíc pořídí svítidlo, které může stmívat a to mu bohatě stačí. Ovšem je mezi vámi jistě velká spousta, která si svůj život chce co nejvíce zpříjemnit a zjednodušit. A právě pro vás jsou tu svítidla s dálkovým ovládáním. Nemusíte navíc být omezeni pouze jedním typem svítidel. Dálkovým ovladačem můžete ovládat lustry, lampičky, stropní i nástěnná svítidla.


Ventilátory na dálkový ovladač

Další skvělou zprávou je, že dálkovým ovladačem můžete ovládat také ventilátory. Ty se vám mohou hodit jak v létě, tak také v zimě. V zimě mohou mít totiž reverzní funkci čili zpětný chod, který způsobí mísení vzduchu v opačném směru a tím dochází k ohřívání vzduchu v místnosti. Druhou, hlavní funkcí je samozřejmě ochlazení vzduchu, které má své využití v horkých letních dnech, kdy je venku nedýchatelno a jediné, co vám může přinést do domu příjemné ovzduší, je právě ventilátor. Ten můžete ovládat z pohodlí postele či křesla. Stačí si jen vybrat ten na dálkové ovládání a již nemusíte neustále vstávat, abyste jej zapnuli, zregulovali foukání či vypnuli. Stačí pouze zmáčknout tlačítko na ovladači a není potřeba jediný krok.


Inteligentní svítidla

Dalšími svítidly, která lze ovládat dálkovým ovladačem či přímo přes chytrý telefon či tablet, jsou svítidla inteligentní. Tato svítidla mají spoustu různých funkcí. Dálkové ovládání je zde tedy skutečnou nezbytností. U takovýchto svítidel si můžete navolit jak zapnutí a vypnutí, tak také další funkce jako je intenzita či barva světla, ale také doba, kdy se mají rozsvítit, zhasnout či pouze ztlumit či naopak svítit větší intenzitou.



Velkou výhodou veškerých svítidel na dálkové ovládání je samozřejmě to, že je lze ovládat na dálku a nemusíte vstát pokaždé, když chcete se svítidlem provést nějaký úkon. Pokud tedy ležíte v pohodlí gauče či ložnice, necháte rozsvíceno a začnou se vám klížit oči, stačí sáhnout po dálkovém ovladači. Nemusíte již vstávat a tím se opět probudit. 

Některá svítidla se prodávají bez dálkového ovladače, ale lze ho k nim dokoupit. Pokud byste tedy rádi zakusili všechny výhody těchto svítidel na dálkové ovládaní, stačí si některé z nich pořídit. I vy si můžete váš život zjednodušit a zpříjemnit.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

 

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i