Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Prázdninové cestování se Světem svítidel

Aktuality a oznámení

Lucie

Poznejte produkty Světa svítidel, které vás budou doprovázet na cestách. Od osvětlení, přes batohy a elektroniku, až po campingové vybavení.

Doba letních prázdnin a dovolených už je tak blízko, že můžeme ve vzduchu cítit vůni opalovacího krému nebo táborového ohně. Není zkrátka na co čekat, na jedno z nejkrásnějších období celého roku je potřeba se pořádně připravit. Proto pro vás máme spoustu skvělých tipů na vaše cesty, ať už si to během letních měsíců namíříte k prosluněnému mořskému pobřeží, do vysokých hor nebo trampovat s baťůžkem do přírody.


Osvětlení na každý krok  

Nedokážeme si představit snad jediného trampa, který by kromě kompasu a kapesního nožíku neměl ve své „povinné“ výbavě i spolehlivou svítilnu. Tak přesně takovou najdete u nás – a kromě praktického poutka na zápěstí patří mezi její největší přednosti i dlouhá doba svícení, dosahující až šesti hodin.

Univerzálním pomocníkem do letních nocí je kvalitní čelovka. Ta, kterou vám představujeme, zahrnuje hned čtyři režimy bílého a dva červeného světla. Výhoda červeného paprsku spočívá v tom, že nenarušuje adaptaci očí na tmu. Zlepšuje tak periferní vidění, díky kterému vidíme i okolí osvětlené oblasti. Protože je čelovka vybavena velkokapacitní baterií o 1 200 mAh, umožňuje celé 4 hodiny nepřetržitého svícení bílým a neskutečných 20 hodin červeným světlem. K nabití používá systém MicroUSB, takže si vystačíte s adaptérem vašeho mobilního telefonu.


Pro každou noční vycházku se vám bude hodit přenosná lampa. Tuhle designovku navíc můžete po sejmutí horního krytu a po zavěšení využívat i jako lampičku. Mezi její největší přednosti kromě toho patří také vysoká úroveň prostorového osvětlení, která dosahuje plných 360 stupňů. 


Další přenosná nabíjecí lampa v naší nabídce je skutečně praktickým kouskem, který ocení především vaše pokožka. Kombinace lampy s lapačem hmyzu je geniálním nápadem, který zaručí, že si na vás žádný hmyz doslova nezasedne. K odstranění nepříjemných návštěvníků využívá světlo s ultrafialovými paprsky, kterými na sebe upozorní a následně hmyz po kontaktu s kovovou sítí pod vysokým napětím zlikviduje.


                


V našem přehledu outdoorového osvětlení nemůže chybět tip pro sportovce. Zvláště v letních měsících je potřeba se soustředit na vlastní bezpečí. Cyklisté by tak v žádném případě neměli vyjíždět na stezky bez zadní svítilny. Ta, kterou vám doporučíme my, má hned čtyři režimy osvětlení – od plného světla, až po tři varianty blikání.

                                          


Batohy a zavazadla

Při žádném z výletů se nevyhneme balení. Ať už si věci na cesty chystáte rádi s týdenním předstihem, nebo patříte mezi ty, kteří vše potřebné nahází do batohu pět minut před vyražením, kvalitní nosič potřebujete tak či tak. U nás si můžete vybrat z široké nabídky batohů všech velikostí i tvarů, stejně jako dalších typů cestovních zavazadel. Ty zahrnují cestovní, crossbody nebo dámské tašky, stejně jako kufry na kolečkách. To abyste si i na letišti byli jistí, že s sebou vezete spolehlivého parťáka.

Camping a outdoor

Jestli jsme u batohů a zavazadel zmínili širokou nabídku našeho e-shopu, o věcech na kempování to platí nejméně dvojnásob. Tak namátkou: stany různých velikostí a tvarů, kempingové židle, kapesní nožíky, cestovní polštáře, přenosné miniledničky, spací pytle, sady na rozdělání ohně, houpací sítě…a za tři tečky si můžete dosadit další desítky a desítky produktů v této kategorii.

Elektronika na cesty

Moderní doba si žádá také nové produkty a vymoženosti, které u sebe během cestování zkrátka musíte mít. Řeč je o powerbankách s bezdrátovým nabíjením nebo cestovních adaptérech. Nemusíte se tak v žádném případě bát, že vašim přístrojům během vašich toulek dojde štáva.  

Vše pro umělce

Vzpomínky z cest nám vydrží po celý život. Ale kdo by je chtěl uchovávat jen ve své k hlavě, když je na e-shopu Světa svítidel k dispozici tolik produktů pro všechny nadšence do fotografování a natáčení videí? Vybírat můžete z akčních outdoorových kamer, fotobatohů nebo stativů pro fotoaparáty, videokamery i smartphony.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i