Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Přivítejte jaro s novým venkovním osvětlením

Aktuality a oznámení

Monika

Už se taky těšíte na jaro? My ano. Již je pomalu za dveřmi. Je tedy čas myslet na osvětlení vašich venkovních prostor.

Pokud patříte mezi ty, kteří zimu přečkávají s těžkým srdcem a mají před sebou celou dobu vidinu teplých dnů, pomalu ale jistě si začínáte opět přicházet na své. Jaro přichází a s ním opět přijdou také dny a večery, které budete trávit venku. Abyste si tyto chvíle zpříjemnili, myslete na to, jak si vaši zahradu a ostatní prostory kolem domu osvětlit. Venkovní osvětlení je totiž pro pobyt venku stěžejní.


null 

Praktická, ale i estetická venkovní svítidla

V první řadě je samozřejmě potřeba myslet na to, aby byla vaše zahrada osvětlena prakticky. To znamená, aby na ní bylo dobře vidět. S přicházejícími teplými dny si budete chtít jistě dát vaši zahradu a ostatní venkovní prostory do pořádku. Mnohdy se k tomu dostanete až po příchodu z práce, jenže se ještě stmívá brzy. Z toho důvodu je nezbytné mít zde kvalitní venkovní zahradní osvětlení, které vám na takovýto běžný úklid dobře posvítí. U domu je vždy dobré mít některé nástěnné svítidlo, se kterým vám půjde práce hned lépe od ruky.


null null
 
Při práci na zahradě či třeba při posezení s přáteli však jistě oceníte také další svítidla, ideální je venkovní LED osvětlení, které vám současně šetří i náklady za elektřinu. Vhodné jsou například zahradní lampy, které plní funkci praktickou, ale také estetickou. Stačí je vhodně rozmístit na vaší zahradě či kolem vašeho domu a budou vám nejen dobře svítit, ale také vám s nimi bude při chvílích strávených venku příjemně.

null

Pro večerní orientaci jistě oceníte také různá venkovní solární svítidla, která sice nesvítí příliš intenzivně, ale za to jsou skvělá pro lehké svícení. V naprosté tmě by se vám i u ohýnku či při grilovačce nesedělo moc příjemně. Například k těmto účelům jsou solární svítidla jak vyšitá. Pro večerní úklid nádobí z terasy, dvorečku či zahrady také oceníte různé venkovní osvětlení s čidlem, které se rozsvítí vždy, když zaznamenají pohyb a vy už nebudete muset šmátrat po vypínači.


null null

Venkovní oslava pro vás a vaše blízké

Pokud jste vy z těch šťastných a datum vašich narozenin připadá na jarní měsíce, můžete si zatleskat. Na rozdíl od těch zimních si totiž můžete dovolit oslavit tyto příležitosti venku. Abyste vytvořili perfektní oslavu, budete kromě různých narozeninových dekorací potřebovat také různá světýlka, se kterými dodáte každé akci ten správný šmrnc. K těmto příležitostem jsou zde například solární svítidla v podobě různých světýlek či řetězů, které můžete rozvěsit kolem vašeho domu či terasy. Ty můžete tedy využít jak o Vánocích, tak i na jaře a v létě. Nakonec možná zjistíte, že je již ani nebudete chtít sundat. Taková solární svítidla vám mohou navodit příjemnou atmosféru, kterou jistě oceníte i jen tak s teplým čajem či později v teplejších dnech se sklenkou vína při svitu měsíce a hvězd.


 null

Venkovní svítidla jsou zkrátka nepostradatelnou součástí vaší venkovní výbavy. Zvláště teď, kdy se na nás konečně začalo usmívat slunce a teploty začínají jít nahoru. Udělejte tedy radost nejen sobě, ale i vašim blízkým a vytvořte z vaší zahrady, terasy či jiného exteriéru kolem domu místo nejen praktické, ale také oázu radosti a odpočinku.

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i