Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Proměňte vzhled vaší zahrady s venkovním osvětlením Philips Hue

O značkách

Monika

Jedinečné kousky svítidel, jež vám vykouzlí z vaší zahrady zcela jiný prostor a které můžete ovládat pomocí chytrého telefonu. To jsou svítidla Philips Hue.

Už žádné vstávání k vypínači

Láká vás, když se představíte, jak ležíte večer v houpací síti na vaší terase či zahradě a pouhým zmáčknutím tlačítka či povelem chytrého telefonu si rozsvítíte? S venkovními svítidly Philips Hue to může být realita.

Posezení s přáteli, rodinou či s dětmi u ohýnku. To vše jsou jedinečné okamžiky, na které se převážná většina z vás těšila celý rok. Jen tak si sednout na terase se skleničkou vína a zabalit se do deky. Již se však zcela setmělo a vám v černočerné tmě není příjemně? Teď se zase vybalit z deky nebo odcházet od nedokončeného rozhovoru s přáteli. To už ale nemusíte. S chytrými venkovními svítidly Philps Hue už je neustálé vstávání k vypínači minulostí. Stačí vzít do ruky váš chytrý telefon a vše si nastavit na dálku. Jediné, co k tomu potřebujete je mít staženou příslušnou aplikaci. Pokud ji máte, můžete si vše vesele nastavovat odkudkoliv. Můžete si je rozsvítit či naopak zhasnout. Ale také stmívat dle aktuálních potřeb. Na výběr máte velké množství různých typů venkovních svítidel Philips Hue, které nejen, že budou perfektně sloužit, ale také dodají vaší zahradě šmrnc a vám zde bude o mnoho příjemněji. Jejich moderní design vás zcela jistě nadchne.



U převážné většiny těchto inteligentních svítidel si lze volit i barvy. Skvěle budou vypadat třeba LED bodová svítidla ze série White And Color Ambiance. Ty lze dokonce ovládat i hlasem. Jejich propracovaný design vás určitě potěší a nadchne i vaše hosty. Pořídit si je můžete rovnou v sadě 3 kusů. Přičemž na jedno trafo lze připojit maximálně 5 kusů. Ovládat je opět můžete i na dálku odkudkoliv mimo domov.



Možná však potřebujete spíše svítidlo nástěnné. I zde je nabídka velmi pestrá. Uniknout by vám nemělo LED RGB venkovní nástěnné svítidlo, kde si můžete vybrat dokonce i ze dvou barev. Buď černou nebo matný chrom. U něj si můžete nastavit dobu svícení a opět si zvolit až z 16 milionů barev. Lze jej připojit k vašemu již stávajícímu zařízení Hue Bridge a pak již můžete využívat všechny jeho funkce. 



Velmi moderní a netradiční vzhled vám na vaší zahradě může vykouzlit třeba i venkovní svítidlo Hue White and Color Ambiance. Zde si můžete nastavit dobu svícení. Co se materiálu týče, tohle svítidlo je vyrobeno z kvalitního hliníku a tvrzeného skla. Je tedy velmi odolné vůči veškerým vnějším vlivům. Navíc spadá do třídy ochrany IP65, což už je opravdu svítidlo, co něco vydrží. Ovládat jej můžete opět pomocí chytrého telefonu či hlasem. 



A pokud se vám nechce pořizovat si nové svítidlo, budou vám stačit chytré žárovky Philips Hue, které můžete vložit prakticky do kteréhokoliv svítidla. Podstatné je pořídit správnou patici. Můžete si pořídit také celou startovací sadu, kde naleznete kromě žárovek také propojovací zařízení Hue Bridge. Ty jsou rovněž kompatibilní s Amazon Alexa Apple Homekit a Google Home. To znamená, že i tyto žárovky lze ovládat jak chytrým telefonem, tak i hlasem.

Interiérová svítidla Philips Hue

Venkovních inteligentních svítidel Philips Hue je u nás opravdu dostatek, takže si vybere skutečně každý. Kromě svítidel venkovních však Philips Hue nabízí také svítidla interiérová. Ať už potřebujete nový lustr, bodové svítidlo, lampu či třeba stropnici. Najdete zde snad všechny typy svítidel, které vám doma chybí či které byste rádi vyměnili za nové. I u nich platí ovládání na dálku pomocí chytrého telefonu či tabletu, volení z velkého množství barev, stmívání a různé další nastavení.


Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i