Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

ShopRoku 2022 přinesl Světu svítidel dvě ocenění

ShopRoku 2022 přinesl Světu svítidel dvě ocenění
O firmě

Lucie

Tradiční anketa ShopRoku zná pro rok 2022 své oceněné. A i tentokrát nám přinesla radost v podobě pódiových umístění.

Odborná porota i vy, naši zákazníci, jste po roce opět rozhodli o nejlepších tuzemských e-shopech. A k naší velké radosti nám slavnostní vyhlášení opět přisoudilo hned dvě ocenění. V obou případech jsme obhájili naše pozice z roku 2021. První místo si tak odnášíme z kategorie Osvětlení, krásná druhá příčka nám patří v sekci Dům a zahrada. Výsledky ankety jsou pro nás nejen příjemným oceněním naší práce, ale také závazkem do budoucna. A sluší se na tomto místě především poděkovat. Vám, našim věrným zákazníkům, kteří nás svými podněty a zpětnou vazbou neustále posouváte dál. A také všem našim zaměstancům, bez jejichž úsilí bychom nikdy nebyli tam, kde jsme. Děkujeme.

O společnosti Donoci 

Významný milník společnosti Donoci se datuje do roku 2009 jejím vstupem na český e-shopový trh pod názvem Svět svítidel. V současné době jsou produkty společnosti dostupné zákazníkům ve 25 zemích po celé Evropě. Postupem času se kromě nabídky produktů rozšířil i počet zaměstnanců, a to z 65 kmenových v roce 2015, až na více než 200 v roce 2022.


Z říše čísel:

  • 2 000 000 spokojených zákazníků
  • 750 000 objednávek ročně
  • 21 000 m² skladových prostor
  • téměř 50 000 produktů v nabídce
  • 2 000 000 produktů skladem
  • 220 prodávaných značek

O anketě ShopRoku

ShopRoku je tradiční anketou, ve které se každoročně rozhoduje o nejkvalitnějších, nejpopulárnějších, nejzajímavějších a nejudržitelnějších e-shopech českého a slovenského internetu. O ocenění rozhodují pod záštitou Heureka Group hlasy zákazníků i odborná porota. Letošní vyhlášení bylo už čtrnáctým v pořadí, první vítězové byli oceněni už v roce 2009.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i