Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Elegantní svítidla značky Eglo

O značkách

Lucie

Chcete mít doma kvalitní osvětlení s prvotřídní zárukou bezpečnosti? Tohle a k tomu velký výběr těchto svítidel vám nabízí svítidla značky Eglo.

Pár slov o výrobci

Eglo je rodinná, rakouská firma, jejíž kořeny sahají až do známého Tyrolska. Zakladatelem společnosti se stal muž jménem Ludwig Obwieser. Eglo se zabývá výrobou svítidel více jak padesát let. Díky prvotřídní kvalitě a s tím i související velké oblibě u zákazníků působí tato společnost téměř po celém světě. Má také přes sedmdesát provozoven ve více než padesáti zemích. Tato společnost patří mezi hlavní výrobce a prodejce svítidel na světovém trhu. Jejich velkou výhodou je také to, že si téměř 90 % sortimentu vyvinuli sami. Tím si zajistili nezávislost při zavádění nových výrobních řešení. Firma si zakládá především na cílevědomosti, vytrvalosti a neustálém vývoji. Od roku 2006 se téměř celá produkční řada skládá z LED světelných zdrojů, které vynikají dlouhou životností a úsporou energie. Výrobce Eglo se zaměřuje na výrobu jak interiérových, tak venkovních svítidel. Vyrábí zkrátka stylová dekorativní svítidla pro dům i zahradu. Hlavní důraz klade především na design i na kvalitu všech produktů. 


Základní úvahy

A pokud i vám záleží na tom, jak firma přemýšlí a jedná, tak v tomto odstavečku si můžete přečíst o hlavních zásadách firmy Eglo

Rychlý růst společnosti Eglo byl a je i nadále výzvou, která firmě pomáhá plnit chápání provázanosti regionální a globální úrovně. Faktem je, že firma má celosvětový rozhas, ale stále zůstává rodinnou firmou s Tyrolskými kořeny. Zastává názor, že velikost společnosti pro ni může být výhodou pouze tehdy, pokud věci fungují i v malém měřítku, a ty musí být dokonale uspořádané a propojené.

Jednou z hlavních zásah je zachování toho, co se osvědčilo a faktorem úspěchu zůstává kontrola nad vývojem, výrobou a logistikou. Dalším důležitým aspektem je důsledná podpora partnerů, zaměstnanců, protože jedině tak, vznikají partnerství, která přetrvávají desetiletí.  

Jak už bylo řečeno, firma se snaží stále více myslet lokálně a jednat globálně. Snahou je zohledňovat odlišné regionální potřeby, neustále sledovat vývoj v oblasti využití světla a životní návyky lidí. S tím také souvisí cit pro nuance, schopnost naslouchat a hledat inspiraci z různých oborů.

Pojďme se tedy podívat na přednosti značky Eglo a co může právě tento výrobce nabídnout do vaší domácnosti.


Velké množství svítidel v sadách

Vaše domácnost si žádá nová svítidla a vy jste se konečně rozhodli si je pořídit? Aby vám svítidla venku i doma nejen dobře svítila, ale také všechna dobře vypadala, je potřeba svítidla sjednotit. Velká většina z vás zde však ztroskotá a neví si rady, jakou například vybrat lampu k určitému lustru. V tomto ohledu budete mít ze svítidel značky Eglo velikou radost. Najdete zde totiž mnoho svítidel v sadách. Stačí si tedy vybrat lustr a ve stejné sadě poté například nástěnné svítidlo či stolní nebo stojací lampu

Tvrzení v jednoduchosti je krása se tomuto výrobci opravdu daří. Svítidla mají elegantní a minimalistický vzhled, který kombinuje přírodní ráz dřeva a kovů, například ve zlatém nebo měděném dekoru. Svítidla se tedy stanou mimořádnou záležitostí každé místnosti.


 
Svítidla Eglo si můžete pořídit do obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, ale i kuchyně a dalších místností ve vaší domácnosti. Každý jednotlivý produkt vypadá velmi vkusně a zajímavě. Můžete si tak být jisti, že se svítidly od výrobce Eglo nešlápnete vedle. Vzhledem k tomu, že tento výrobce jde také v technickém pokroku stále dopředu, v nabídce svítidel Eglo naleznete také svítidla nazývaná Eglo Connect, která vám zajistí chytrou domácnost. U těchto svítidel si můžete navolit intenzitu svícení, ale také barvu světla. Rovněž mají funkci časování, což vám rozhodně ulehčí život. Ovládaní a nastavení je možné dálkovým ovladačem, chytrým telefonem nebo tabletem za pomocí Bluetooth. Více informací se můžete dočíst v článku o inteligentní technologii Eglo Connect.
 
,
Také váš exteriér si můžete osvětlit různými venkovními svítidly, které rovněž najdete nejen samostatně, ale i v setech. Můžete tak mít různé zahradní lampy, nástěnná či stropní svítidla ve stejném stylu. Jak jistě dobře víte, u venkovních svítidel je potřeba dbát kromě hezkého designu především na to, aby bylo svítidlo bezpečné. A to již třeba proto, že venku svítidla přicházejí často do styku s deštěm, sněhem či jinými povětrnostními vlivy. S tím se samozřejmě u venkovních svítidel počítá a jsou proto vyrobena tak, aby těmto podmínkám bez problému odolala. Další výhodou mohou být svítidla, která se aktivují pohybem nebo po setmění. Ta přispějí zejména ke zvýšení pohodlí, ale také k bezpečnosti v každodenním životě vás, ale i vašich blízkých. Nebojte se osvětlit temná místa na vaši zahradě nebo třeba okolí vašeho zahradního posezení. Různá zákoutí zahrady se ponoří do působivého světla a navodí příjemnou atmosféru.
 

Svítidla značky Eglo jsou skutečně velmi vkusná a kvalitní. Stačí se přesvědčit. Můžete si být jisti, že si vyberete to, co potřebujete.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i