Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Svítidla značky Paulmann, to je záruka kvality!

O značkách

Monika

Jestliže si pořizujete svítidlo a chcete opravdu kvalitní kousek, vyberte si některé ze svítidel značky Paulmann. Vysoká kvalita vás nadchne.

Informace o výrobci Paulmann

Než se rozhodnete, od kterého výrobce si svítidlo pořídíte, měli byste o tomto výrobci alespoň něco málo vědět. I to vám totiž může v rozhodování pomoci. Firma s názvem Paulmann byla založena před více než třiceti pěti lety mužem jménem Rüdiger Paulmann. Co se sídla této společnosti týče, to není nikde jinde než v Německu ve městě Springe. Vzhledem k jeho oblíbenosti si tento výrobce rozšířil svoje pobočky do 40 států. Svojí oblíbenosti se tedy těší nejen v Německu, ale po celém světě. Tato firmy se zabývá výrobou a prodejem žárovek a také spousty svítidel všemožných druhů a typů. Hlavním kritériem této firmy je opravdu vysoká kvalita všech výrobků a také naprostá stoprocentní bezpečnost. I díky tomu je tedy výrobce Paulmann majitelem různých certifikátů. Můžete u nich nalézt certifikáty jako VDE, ENEC, TÜV nebo například Intertek. Vzhledem k tomu, že se tento výrobce zabývá moderními technologiemi, více než 60 % jeho sortimentu jsou svítidla s LED technologií. Nejdůležitějším a také hlavním cílem této společnosti je především spokojenost zákazníka. Ne náhodou je tedy jejich mottem „Svítidla od lidí pro lidi“.
 
null 

Jaký sortiment od výrobce Paulmann u nás najdete?

Jak jsme již zmínili výše, jednou součástí sortimentu, kterou se tento výrobce zabývá, jsou žárovky. Ty u nás samozřejmě také najdete. A to ať již klasické, které ocení ti, kteří hledají obyčejnou žárovku za velmi nízkou cenu. Nebo například žárovky halogenové, různé barevné či také jedinečné vintage žárovky, které nejenže skvěle slouží, ale také skvěle vypadají. Z úsporných variant samozřejmě žárovky úsporné. A samozřejmě ty nejúspornější LED žárovky, které jsou v posledních letech nejoblíbenějšími zdroji do svítidel. 
null null

S výrobcem Paulmann si můžete osvětlit jak váš interiér, tak i venkovní prostory. Z vnitřního osvětlení zde najdete spoustu lustrů, bodových, zářivkových či stropních svítidel. Avšak hlavní svítidla nejsou to jediné. Samozřejmé také doplňkové osvětlení v podobě různých lamp či nástěnných svítidel. Z moderních kousků také různá svítidla na dálková ovládání, která vám usnadní život.
null null
Z venkovních svítidel zde najdete různé zahradní lampy, nástěnná či stropní svítidla a také různé LED reflektory či svítidla se senzorem.


null 

Občas jistě budete potřebovat různé kousky elektromateriálu či trafa. I tohle v naší nabídce od výrobce Paulmann najdete.
Jestliže tedy hledáte prvotřídní kvalitu za skvělé ceny, svítidla značky Paulmann jsou jedním z nejlepších řešení!!!

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i