Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Svítidla značky Xiaomi

O značkách

Lucie

Vysoká kvalita a nízké ceny. To je záruka svítidel značky Xiaomi. Přesvědčte se sami!

Značku Xiaomi znáte nejspíše hlavně ve spojení s chytrými telefony a podobnými typy zařízení. Ovšem nyní lze vidět pod jejich záštitou také třeba svítidla. A kde jinde si prohlédnout jejich nabídku než právě u nás. 

O výrobci

Xiaomi byla založena sedmi partnery, a to již roku 2010. Původně se jednalo o singapurskou investiční firmu. Ta se ovšem neustále vyvíjela až do nynější podoby. Tato společnost se zabývá navrhováním, vývojem a prodejem chytrých telefonů, různých aplikací a také spotřební elektroniky. Sem spadají také svítidla, která u nás můžete nyní vidět. Jejich velkým plusem je právě cíl, který si tato společnost stanovila. A to je udržení vysoké kvality za nízké ceny. Nejvíce sortimentu značky Xiaomi u nás najdete především v oblasti LED osvětlení různých typů a druhů.


Sortiment


Jak již bylo řečeno, pod značkou Xiaomi u nás najdete nejčastěji LED svítidla a další LED sortiment jako jsou LED žárovky nebo také venkovní teploměr či chytré zásuvky. Můžete si vybrat z různých svítidel, která jsou povětšinou stmívatelná. Mají velmi zajímavý design a jsou opravdu velmi kvalitní a moderní. Kromě různých lampiček zde najdete také svítidla se senzorem, se kterými již nebudete muset neustále hledat vypínač. Tato svítidla se sama rozsvítí po zaznamenání pohybu a opět po čase sama zhasnou. Některá jsou na zapojení přímo do kabelů elektrického vedení, jiná jsou do zásuvky. 

Lustry či stropní svítidla značky Xiaomi jsou rovněž velmi zajímavými svítidly. Stejně tak jako další svítidla, jsou i tato stmívatelná. Můžete si tedy sami navolit intenzitu svícení, kterou zrovna od vašeho svítidla požadujete. Buď si jej můžete rozsvítit více, pokud potřebujete dobře vidět, nebo naopak méně, pokud máte svítidlo zapnuté jen jako kulisu například u televize.



Nabídka produktů značky Xiaomi je velmi zajímavá a moderní. Již ji tedy nemusíte mít zaškatulkovanou pouze ve spojení s chytrými telefony. Stačí se o kvalitě jejich produktů přesvědčit osobně. 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i