Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Tři žhavé novinky WiZ. Zabezpečení i design ve vašem domově

O značkách

Lucie

Společnost Signify, celosvětový lídr v oboru osvětlovací techniky, představuje na e-shopu Svět svítidel další novinky. Produktovou řadu zabezpečení domácnosti WiZ Home Monitoring, flexibilní neonový pásek na zeď a barevné filamentové žárovky.

WiZ Home Monitoring, pro maximální bezpečí

Naše představení nemůže začít ničím chytřejším než unikátní produktovou řadou pro zabezpečení domácnosti WiZ Home Monitoring. K dispozici je startovací balíček, který umně kombinuje inteligentní osvětlení a zabezpečení. Síly světla a pohybu tak využijete k ochraně před nevítanými hosty. 



Klíčovou charakteristikou nové produktové řady je dokonalá integrace mezi osvětlením a zabezpečením. Ta vám v konečném důsledku výrazně zvýší komfort vašeho každodenního života. Představte si situaci, ve které se probudíte uprostřed noci s vědomím, že jste u vašich vstupních dveří zaslechli podezřelé zvuky. Ve spěchu a úleku se přemístíte k nejbližšímu vypínači a pokusíte se nevítaného návštěvníka vyplašit. Ale co když se k vám nezvaný host bude snažit vplížit, když jste zrovna na druhém konci světa? WiZ Home Monitoring to vyřeší za vás. Dokáže totiž simulovat vaši přítomnost a spustí optické alarmy sám. Můžete se navíc rozhodnout, jak bude osvětlení při detekci pohybu reagovat: může se rozzářit na plný jas, blikat, případně jen zobrazit živé barvy. A tím jeho možnosti zdaleka nekončí. Využívat můžete intuitivních funkcí, mezi které patří například přizpůsobitelné monitorovací rutiny, které vám umožní ovládat osvětlení i sledovat dění ve vaší domácnosti pouhým kliknutím v aplikaci. K tomu postačí si konkrétní rutinu vybrat. Systém tak přijme sdělení, že právě z domova odcházíte a informaci předá patřičným světlům, které se aktivují a v případě nevítané návštěvy ji odradí.


 


Detekce pohybu SpaceSence

Produkty WiZ disponují také technologií detekce pohybu SpaceSence. Díky ní se každé kompatibilní svítidlo stává také pohybovým čidlem, které detekuje každý pohyb ve vaší domácnosti. Komplexní ekosystém WiZ poskytuje v kombinaci s novou interiérovou kamerou plné pokrytí vašeho domova. Je jen na vás, jestli zrovna budete chtít aktivovat monitorování celé domácnosti nebo pouze některých prostor. V případě potřeby jej pak stejně jednoduše a rychle můžete vypnout.

Interiérová kamera WiZ 

Do své domácnosti si můžete pořídit i samostatnou interiérovou kameru, která také pochází z produktové řady Home Monitoring a je posledním dílem skládačky k vaší bezpečné domácnosti. Dnem i nocí vám bude umožňovat kontrolovat a monitorovat dění v ní a upozorní vás na jakýkoliv neobvyklý pohyb nebo zvuk, ať už se bude jednat o rozbití okna nebo třeba požární alarm. Přímo od kamery také obdržíte v takovém případě oznámení a otevřením aplikace WiZ okamžitě získáte živý obraz toho, co se v daném místě odehrává. Kamera je vybavena nočním viděním, které se automaticky aktivuje při nízkém nebo špatném osvětlení. Pomocí infračerveného záření navíc zvládne osvětlit prostor tak, abyste viděli každý detail na obrazovce. Kamera disponuje celou řadou dalších funkcí, mezi které patří obousměrný přenos zvuku, detekce pohybu na základě snímků, široký pozorovací úhel až 120 stupňů, rozlišení Full HD nebo slot na SD kartu.



Říkáte si, že nemáte s inteligentním ekosystémem WiZ žádné zkušenosti? Vůbec nevadí. Ideální volbou pro vás může být startovací sada Home Monitoring starter kit, se kterou můžete začít s jednoduchým monitorováním vaší domácnosti. Součástí balení této sady je nová WiZ interiérová kamera a WiZ svítidla. Využít můžete také volitelné služby předplatného, které vám zpřístupní další funkce. Jsou jimi možnost ukládání dat z WiZ interiérové kamery do cloudu až na 30 dní, definování zón pohybové aktivity, případně nastavení zón soukromí ve vybraných prostorech. V neposlední řadě vám také umožní manuálně spustit nahrávání během streamování z kamery.

Flexibilní neonový pásek na zeď 

Další novinkou, kterou WiZ obohacuje nabídku na našem e-shopu, je flexibilní neonový pásek na zeď (Neon Flex Strip). Právě jeho flexibilita spočívá v nekonečných možnostech, díky kterým jej přizpůsobíte přesně vašim představám. K tomu vám pomůže jeho délka, dosahující tří metrů, navíc jej můžete dle libosti zohýbat do různých tvarů a obrazů. Vytvoříte si tak rozmanité světelné scény jen pomocí vaší kreativity. A že jste se rozhodli vámi vytvořený obrazec spontánně změnit? Žádný problém, směle do toho. Stěna ve vašem pokoji s páskem získá jedinečnou dekoraci, kterou ocení zvláště teenageři, perfektně se hodí také k hraní počítačových her.



Barevné filamentové žárovky

Nezapomínejte, že dojem ze svítidla nevytváří jen jeho obal, ale i to, co se skrývá uvnitř. Stylová vintage žárovka je tou nejlepší odpovědí na otázku, jakým směrem se vydat. I se třetí novinkou WiZ si tedy hezky posvítíte. Jsou jí barevné filamentové žárovky, vyrobené z výrazných žlutých vláken a skleněné baňky v poutavém růžovém provedení. Vybírat můžete hned z několika různých tvarů. Pokud hledáte žárovky, které zvládnou zkombinovat dokonalé vytvoření atmosféry a stylový vzhled, můžete přestat hledat. Našli jste je. Vyjímat se budou například nad vašim jídelním stolem nebo v obývacím pokoji.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i