Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Tipy na vánoční osvětlení

Aktuality a oznámení

Lucie

Dárky k Vánocům, osvětlení domu a zahrady a různé vánoční dekorace. Na to vše je před Vánoci potřeba myslet. Nenechejte to tak, aby vás vše pohltilo těsně před Vánoci a začněte vše řešit s předstihem, tedy právě teď.

Rok uplynul jak voda a už je to zase tady. Všude, kam přijdete vidíte spoustu vánočních ozdob a dalších vánočních předmětů. A to je právě ta chvíle, kdy si uvědomíte, že Vánoce jsou za dveřmi. Ještě ale není pozdě nakoupit vše, co k Vánocům neodmyslitelně patří. Vánoční atmosféru bezesporu naladí různé typy vánočních ozdob, a především osvětlení domu různými vánočními světýlky a řetězy. Vánoční světla jsou tedy opravdu nepostradatelnou součástí Vánoc. A to jak uvnitř, tak i venku. U nás si můžete pořídit vánoční dekorace na stůl, do okna, ale i různé druhy venkovního vánočního osvětlení. Skvěle vypadá třeba vánoční osvětlení v podobě rampouchů či padajícího sněhu.

Osvětlení vánočního stromečku

To, co nesmí nikdy na Vánoce u každého doma chybět, je vánoční stromeček. Bez něj si Vánoce snad ani nedokážeme představit. Na ten patří samozřejmě různé čokoládové kolekce, baňky a podobné ozdoby, ale nesmíte zapomenout ani na osvětlení vánočního stromku. Určitě nám dáte za pravdu, že právě světýlka jsou pro vás a vaši rodinu na stromku jedním z nejdůležitějších elementů. To, jak bude stromeček ve tmě svítit, záleží jen a jen na vás. Osvětlení na vánoční stromeček u nás najdete opravdu nepřeberné množství. Navíc, pokud dáváte přednost stromečku umělému, který by chtěl již po letech vyměnit, i tento umělý vánoční stromek u nás seženete. A to v různých typech a velikostech.

 

Vánoční světla venku i uvnitř

Další věc, kterou většina z vás o Vánocích řeší je také to, aby dům byl hezký a výrazný i pro kolemjdoucí. Pro tyto účely můžete použít různá vánoční osvětlení do okna či vánoční svícny, kterými zabijete dvě mouchy jednou ranou. Budou vám totiž zdobit dům zevnitř i zvenku.

 


Aby váš dům působil ještě více vánočně z venku, budete krom těch vnitřních světýlek potřebovat také venkovní vánoční osvětlení, se kterým váš dům již nikdo nepřehlédne. Vánoční a zimní atmosféru vám může navodit vánoční osvětlení v podobě rampouchů či padajícího sněhu. Těchto efektů docílíte různými světelnými řetězy. Umístit jej můžete různě kolem domu. Pokud máte kolem domu také keře a stromy, i ty je dobré nějakým tím vánočním řetězem ozdobit. Celek exteriéru bude potom vypadat příjemně a bude pro vás i pro všechny, kteří půjdou kolem krásným zpestřením zimní procházky.



Velmi zajímavého efektu docílíte také s venkovním vánočním laserovým osvětlení. Pokud pak rádi ušetříte nějakou tu korunu, můžete sáhnout po venkovním vánočním LED osvětlení. Jestliže byste rádi stromeček či pouze světelné ozdoby umístili někam, kde není v blízkosti zásuvka na elektřinu, můžete si pořídit vánoční osvětlení na baterie venkovní nebo i do interiéru. K tomu elektřinu nepotřebujete. Postačí vám pouze baterky, které u nás rovněž můžete zakoupit.


 

Veškerá vánoční světýlka a různé světelné dekorace naleznete v nabídce jak pro vnitřní, tak i pro venkovní použití. Vánoční atmosféru můžete vykouzlit jak doma, tak i třeba zaměstnancům v pracovním prostředí. Na nic již tedy nečekejte a začněte přemýšlet o vaší vánoční výzdobě již nyní, dokud máte ještě nějaký čas. Stačí popustit uzdu své fantazii a vybrat si vše, co vám vánoční chvíle zpříjemní. Navíc si spoustu vánočních produktů můžete pořídit za akční ceny. To znamená, že ještě ušetříte na nějaký ten vánoční dárek. 

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i