Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Ventilátory Rabalux ochladí i posvítí

O značkách

Lucie

Ventilátory značky Rabalux propojují osvěžení v horkých letních dnech s chytrým osvětlením.

Bude tomu brzy už 30 let, kdy se na trhu objevily první produkty společnosti Rabalux. Za ty dlouhé roky si česká firma dokázala otevřít dveře na trhu hned ve 13 zemích, do kterých své zboží dodává. V minulém článku jsme vám dali vědět, že nabídka Rabaluxu v oblasti venkovních svítidel je opravdu nepřeberná. Dnes se společně podíváme blíže například na to, že existují chytré ventilátory a designové svítidlo v jednom balení. A taky vás přeneseme k několika dalším novinkám ze světa inteligentního osvětlení. 

Ventilátor nebo osvětlení? Obojí v jednom

V parných letních dnech tu jsou od toho, aby vás ochránily od propocených čel. Stropní ventilátory od Rabaluxu můžete přepínat pomocí dálkového ovládání, třeba z pohodlí vašeho gauče. A to není zdaleka všechno. Perfektně slouží zároveň i jako chytré LED svítidlo. Stmívatelné a ovladatelné pomocí dálkového ovládání nebo nástěnného vypínače, přičemž obojí je součástí balení.

Nastavit si pohodlně můžete požadovaný jas svítidla, upravit teplotu světla (ve velkorysém rozpětí až mezi 3 000 a 6 500 Kelviny, v závislosti na konkrétním modelu), noční svícení, případně jej zapnout nebo vypnout nebo si upravit rychlost otáčení ventilátoru. Ty nejmodernější vám přinesou navíc ještě možnost nastavit si paměťovou funkci, volit mezi letním a zimním režimem nebo využít až šesti rychlostí. Podívejte se sami. Zkrátka a dobře: ventilátor se světlem od Rabaluxu je plnohodnotnou alternativou k lustru. 

Designový krasavec do každé místnosti

Umístění stropního ventilátoru ve vaší domácnosti je v podstatě pouze otázkou vašeho vkusu a preferencí. Hodí se skvěle do obýváků a kuchyní, ale také na toalety a do koupelen. K dispozici jsou hned v několika zajímavých barevných variantách. Osvěžit se tedy můžete i stylově. 

U designu se ještě krátce zastavíme. V naší nabídce samozřejmě najdete i ventilátory s velkými rameny, jak je znáte. Rabalux ovšem nabízí skladnější alternativu, kterou ze všeho nejlépe definuje výraz minimalistický. Průměr celého ventilátoru se pohybuje kolem 50 centimetrů, takže vám otevírá různé možnosti v umístění i zasazení do konceptu vašeho domova. 

Novinky v inteligentním osvětlení

Rabalux toho samozřejmě z nabídky chytrého osvětlení nabízí mnohem víc. Proč se po inteligentních svítidlech od Rabaluxu poohlédnout? Zmíníme intuitivní ovládání, kterým si nastavíte cokoliv si zamanete pomocí aplikace. Místa, kam perfektně chytré osvětlení Rabaluxu padne, najdete přitom po celé domácnosti.


Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i