Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Víte o záruce kvality a příznivých cenách na našem e-shopu?

O firmě

Monika

Ať již potřebujete svítidlo kamkoliv, na našem e-shopu najdete vše, co hledáte!

Naše firma Donoci s.r.o. je tu s vámi již 28 let. Jsme zaměřeni na dovoz, maloobchodní i velkoobchodní prodej svítidel všech druhů, typů a stylů. Nenajdete snad žádné místo, pro které bychom neměli vhodné osvětlení. Vzhledem k množství svítidel, které nabízíme, se náš eshop zařadil mezi největší prodejce ve střední Evropě. Nabízíme svítidla od mnoha výrobců. Nemusíte se tedy bát, že pokud máte s některým výrobcem špatné zkušenosti, jiného u nás nenajdete. Právě naopak. Naše nabídka je neustále rozšiřována o svítidla od dalších a dalších výrobců.



I přesto, že naše nabídka je již nyní rozsáhlá, snažíme se ji neustále rozšiřovat. Máme rádi moderní technologie, proto se i od toho náš sortiment odvíjí. Naleznete u nás jak klasiku, tak i nejmodernější techniku.
Abychom dělali radost nejen vám, ale také vaší peněžence, můžete si u nás zakoupit svítidla v akčních cenách. Akční ceny na vás čekají u mnoha svítidel. Připravili jsme pro vás svítidla ve výprodejových cenách se slevami až 70%.

 
 
Přijdete si na své, ať už hledáte hlavní centrální osvětlení místnosti, malou lampičku na stůl či velkou stojací lampu do rohu místnosti. Osvětlíte si jak svůj interiér, tak i venkovní prostory kolem vašeho domu či vaši zahradu a bazén. A pokud potřebujete osvětlit kavárnu, restauraci nebo kancelář a podobné komerční prostory, i vy zde naleznete to pravé. Navíc nabízíme spoustu bonusů k nákupu, které jistě rádi využijete.
 
 
Oproti konkurenčním eshopům máte s nákupem u nás také další velkou výhodu. Jelikož kromě neméně důležitých kancelářských prostor disponujeme také pěti velkými skladovacími halami, které mají rozlohu 21000 m2, můžeme si dovolit držet si většinu svítidel skladem. To znamená, že vás ve většině případů nečeká již další zbytečné čekání než svítidlo, které jste si objednali, dorazí od výrobce. Vzhledem k dobré skladové dostupnosti vám ji dopravce dodá dříve, než byste čekali. Navíc při nákupu nad určitou částku můžete mít vaši objednávku s bonusem dopravy zdarma.



Jakmile si objednávku vytvoříte, snažíme se ji co nejdříve zpracovat a odeslat tak, aby vám svítidlo v co nejkratší možné době dělalo radost a sloužilo tak, jak má.



Kromě sortimentu se také snažíme pracovat na našich stránkách a neustále je vylepšovat tak, abyste zde snáze nalezli to, co potřebujete. A to nejen na základě našeho uvážení, ale také na základě vašich podnětů. Naším posláním je především spokojený zákazník. Stačí se o tom již jen přesvědčit.
 

Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Štítky

Podobné články

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i