Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Zchlaďte se v parném létě produkty ze Světa svítidel

Aktuality a oznámení

Lucie

Nabídka Světa svítidel zahrnuje ohromné množství produktů, které vás ochladí v teplém letním počasí a zahřejí ve chvílích, kdy se venku ochladí.

Hřejivé, někdy až příliš horké prázdninové dny, nás vybízejí ke koupání a dalším aktivitám, na které nám po zbytek roku už nezbývá tolik času. Přesto i tak trávíme spoustu chvil v zaměstnání nebo doma. Proto jsme tu my, abychom vám okamžiky mezi čtyřmi zdmi zpříjemnili chladivým vánkem, který vám poskytnou ventilátory nebo klimatizace z naší nabídky.

Tiché stropní ventilátory

Náš přehled začínáme klasickými stropními ventilátory, které vynikají tichým provozem. Své uplatnění najdou u vás doma nejen v průběhu letní sezóny, ale po celý rok, jelikož je v zimním režimu můžete využít pro cirkulaci teplého vzduchu ze stropu a studeného z podlahy. Navíc vás další příjemné překvapení bude čekat i na fakturách za teplo, protože díky nim ušetříte.

Stropní ventilátory se liší i funkcemi, které zvládají. Milovníci klasických ventilátorů ocení kupříkladu moderní pojetí rakouské značky Globo, která u svých produktů dbá na špičkový design a osvědčenou kvalitu. Příkladem je stropní ventilátor FERRO, vhodný zvláště pro místnosti o velikosti do 30 metrů čtverečních. Ten, stejně jako další produkty ze sekce, nabízí také uživatelsky přívětivé dálkové ovládání, kterým si změníte intenzitu chlazení během několika sekund.

Na popularitě čím dál více získávají také ventilátory s osvětlením. I pro ně platí, že si díky dálkovému ovladači budete moci kontrolovat nejen rychlost otáčení lopatek, ale také svícení. Dodáváme, že navíc krásně vypadají. A to ať už si zvolíte dřevěný typ lopatek, případně stříbrné, vyrobené z plastu.


                                                                

Stojanové, sloupové a podlahové ventilátory

Alternativou ke stropním ventilátorům jsou ty, které si můžete položit rovnou na zem. Jejich výrazná přednost spočívá ve snadném přemisťování tam, kde je zrovna potřebujete. V naší nabídce můžete dohledat stojanový, sloupový a podlahový typ. Jak se od sebe liší? Především velikostí a plochou, kterou zvládnout vychladit.

Stojanové ventilátory jsou typicky z těchto tří druhů největší. V létě jsou tu pro vás, aby vaše místnosti dokonale vychladily. A v zimě? To se pro změnu díky funkci zpětného chodu můžete těšit, že vzduch kolem vás ohřejí. K dispozici jsou v široké paletě barevných provedení i designového zpracování. Stačí najít ten, který do oka padne právě vám.

Sloupové ventilátory speciálně vynikají svým působivým vzhledem, takže je na první pohled skoro nerozeznáte od bytových dekorací. Odpovídá tomu i jejich barevné zpracování – v bílé, černé nebo stříbrné variantě.

A nakonec nemůžeme opomenout ani ventilátory podlahové, dostupné ve výškách od 35 do 50 centimetrů. Také je můžete využít pro ochlazení, případně ohřev místnosti během chladnějších dní.


Stolní ventilátory

Zvláště k práci u počítače jsou jako stvořené stolní ventilátory. Jejich nabídka je velmi variabilní a pořídit si je můžete například s nabíjením a powerbankou, případně USB příslušenstvím. Velkou výhodou stolních ventilátorů je kromě snadného ovládání také jejich skladnost. Jednoduše si je tak můžete v časech, kdy nejsou potřeba, uložit do skříně.



Nástěnné a vestavné ventilátory

Strop, podlahu i stůl už jsme podrobně probrali, ale stále nekončíme. Ochladit se totiž můžete i s pomocí nástěnných nebo přímo vestavných větráků. Ty nástěnné můžete využít prakticky kdekoliv budete chtít. Vestavné jsou vhodné především do koupelen, ale také například kuchyní nebo toalet, zkrátka všude tam, kde vyžadujete zároveň funkci odsávání. Některé z modelů obsahují také další vychytávky, mezi něž patří časovače nebo automatické žaluzie.


Příslušenství k ventilátorům

Našli jste už mezi našimi řádky ten pravý větrák pro vás? Pokud ano, určitě je dobré také popřemýšlet nad tím, jestli k němu nebudete potřebovat funkční příslušenství. Ve výběru najdete například dálkové ovladače a vypínače, prodlužovací tyče nebo světla na ventilátory.

Klimatizace

Není ventilátor tím správným pomocníkem? Pokud přemýšlíte nad pořízením klimatizace, nemusíte zoufat, protože u nás najdete i ji. Klimatizace na zeď od společnosti Bosch toho umí skutečně hodně: Samozřejmostí je funkce chlazení i vytápění. Skutečně účinnou je pak funkce i-Clean, která odstraňuje škodlivé bakterie zahříváním na 56 °C ve výparníku, do prostoru se tak dostává pouze čistý vzduch. Nastavit si na ní můžete také požadovaný program z bohaté nabídky. Dokonalý přehled o všech údajích vám pak poskytne aplikace, ve které nechybí informace o venkovní i vnitřní teplotě, provozním režimu nebo spotřebě energie. Přizpůsobit ji můžete přesně podle vlastního uvážení.

Pokud není ve vašich představách vestavná klimatizace, nevadí. U nás najdete i mobilní zařízení, která si můžete volně přesouvat z jednoho koutu vaší domácnosti do jiné. Také ony jdou s dobou a obsahují nejmodernější technologické a systémové prvky.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i