Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Zpříjemněte si volný čas

Aktuality a oznámení

Lucie

Neustále rozšiřujeme naši nabídku o nové kategorie i produkty. Mezi oblasti, které jsou pro naše zákazníky lákavé, patří i volnočasové aktivity, pod názvem Hobby.

Naše nabídka produktů nekončí u kvalitních svítidel a světelných zdrojů. Neustále ji doplňujeme o nové kategorie a produkty. Výjimkou nejsou ani ty, které najdete v kategorii Hobby. Všechny spojuje kvalita a prověření dodavatelé. 

Cestování 

V sekci Cestování najdete produkty, které jsou pro vaše cesty nezbytné, stejně jako ty, které vám vaše výlety zpříjemní. Před tím, než někam vyrazíte, je potřeba mít u sebe zavazadlo, na které je spoleh. Proto si u nás můžete vybrat kvalitní batoh nebo cestovní zavazadlo. Nabídka v sekci Cestování zahrnuje i velký výběr pomůcek pro kempování, nezapomínáme ale ani na milovníky fotografování, kteří si můžou prohlédnout nabídku stativů, foto batohů nebo akčních outdoorových kamer. A aby vašim elektronickým zařízením nedošla v terénu energie, vybavíte se u nás i cestovními adaptéry nebo powerbankami. 

Dílna

Pokud patříte k fanouškům kutilství, stačí si udělat menší revizi dílny a promyslet si, čím ji doplníte. V nabídce najdete vše, na co si vzpomenete: od svinovacích metrů, přes izolační pásky, až po řetězové pily.

Zahrada

Tato kategorie zahrnuje zahradní nářadí i potřeby pro pěstování. Ale tím zdaleka nekončí. Kromě pěstování květin nebo zeleniny je zahrada i dokonalým místem k odpočinku a zábavě. Proto si můžete na našem e-shopu zakoupit cokoliv budete chtít na grilování nebo se vybavit novým zahradním nábytkem.


Gaming

Ať už patříte k profesionálním hráčům, nebo si zahrajete jen pro radost, svůj herní koutek si bez problémů doplníte produkty z této kategorie. Začít můžete u nábytku – a vybrat si jeden z herních stolů nebo kvalitních židlí. Herní výkon i zážitek vám pomůžou vylepšit takévesnice a myši, reproduktory, sluchátka a mikrofony, stejně jako herní osvětlení.

Chovatelské potřeby

Domácí mazlíčci si za svou věrnost kromě dobrého pamlsku zaslouží víc. Proto máme na našem e-shopu k dispozici deky, misky a fontány, podložky nebo hygienické potřeby. Když přijde čas na zábavu, hodit se budou hračky nebo škrabadla pro kočky. A po hraní je čas i na pořádný výběh. Pořídit svému mazlíčku můžete jeden z oblečků z naší nabídky.

Nábytek

Kromě sekce Hobby prochází výrazným rozšířením nabídky i kategorie Nábytek. V ní najdete veškeré vybavení do každé místnosti vašeho domova. Do obývacího pokoje si můžete pořídit nový konferenční nebo televizní stolek, případně se poohlédnout po knihovně. Součástí sekce je ovšem i nábytek do ložnic (komody, noční stolky), koupelen (zrcadla, koupelnové skříňky), případně chodeb (stojany na květiny, věšáky a botníky). A tím zdaleka nabídka nekončí.

Autor článku:

Lucie
Lucie Marketingový specialista

Lucie je specialistkou marketingu se zájmem o interiérové osvětlení. Pravidelně pro vás chystá články se zaměřením na osvětlení interiéru, nové trendy a především tipy, jak na to, aby byl váš domov útulný a zároveň krásně osvětlený.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i