Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0
Nakupte ještě za 500
a dopravu máte ZDARMA.
Kategorie

Rady a triky, jak správně postavit vánoční stromek

Aktuality a oznámení

Monika

Umělé vánoční stromečky mají velké množství výhod. Je však potřeba se nezaleknout toho, jak stromeček vypadá po vytažení z krabice. Stačí pár minut a vše bude jinak.

Rozhodli jste se ušetřit naše lesy a pořídit si umělý vánoční stromeček? Dobrá volba. Nejspíše se vám nyní bude hodit pár rad, jak na to, aby vypadal tak, jak vypadat má. 

Jak na to?

Aby se stromeček vlezl do krabice a mohl tak v pořádku doputovat až k vám, je potřeba ho nechat v jedné linii. To znamená, že stromeček po rozbalení nemá roztažené větvičky. V balení najdete několik částí. Záleží na tom, jak velký rozměr stromečku jste si vybrali. Pokud jde pouze o malý stromeček, najdete zde pouze ten a k němu příslušný stojan. Pokud jde však již o dvoumetrové stromky a vyšší, zde je i strom jako takový složený ze dvou částí a dále zde opět najdete i stojan. 

Jakmile rozbalíte vánoční stromek, je potřeba si nejprve zkontrolovat, z kolika částí se skládá. Pokud jde o menší rozměr, pouze jej umístíte do stojanu. Pokud jde o strom větší a skládá se ze dvou dílů, nejprve spodní díl vsunete do stojanu a vrchní díl pak jen do spodního zasunete. Základ by tedy byl. Stromek máte kompletní a stojí připraven na další úpravu. 

U každého stromečku je vždy v popisu uvedeno, kolik větviček na něm najdete. To tedy prakticky znamená, jak je hustý. Dopředu tedy víte, s čím můžete počítat. Nyní už je jen na vás, jak si jednotlivé větvičky roztáhnete a jak si je také vytvarujete. Buď můžete klasicky do rovnějších linií nebo si větve naopak nepatrně zahnout. Je potřeba chvíle trpělivosti a pohrát si s každou jednotlivou větví, aby celek vypadal úhledně. 


Výhody umělého vánočního stromu

Pokud si každý rok kupujete živý stromeček i to má samozřejmě své kouzlo. Ale chce to mnohdy hodně trpělivosti. Po tom, co si některý po dlouhém vybírání koupíte, jej musíte převézt domů. A to v případě velkých kusů není úplná hračka. Seřezat do stojanu a po Vánocích opět složité vynášení. To ani nemluvíme o tom, kolik stromečků se kvůli tomu každoročně pokácí.

Oproti tomu mají umělé vánoční stromky mnohem více výhod. Nikam pro ně nemusíte chodit. Jednou ho koupíte, stojí vás to pouze jednu cenu a můžete jej používat každý rok. Stále dokola. Nemusíte pro něj také nikam jezdit. Stačí jej každý rok vytáhnout z krabice, vytvarovat, postavit do stojanu a máte vystaráno. Žádné složité seřezávání, aby vám do stojanu pasoval. Zkrátka a dobře jen nasadíte a je to. A po Vánocích jej stačí zase uklidit zpátky do krabice a schovat na další roky. Žádný nepořádek z popadaných jehliček a podobně. Kromě toho tím ušetříte naše lesy, které nám i tak již dost prořídly.

U nás pořídíte různé druhy a velikosti. Od jedle, přes borovici až po smrček. Od malých kousků, které si dáte na stůl až po opravdu rozměrné kusy. Také si můžete vybrat z různých odstínů a několika barev. Vždy budou vypadat luxusně a vánočním svátkům dodají ten pravý požitek. K nim si můžete rovnou přímo u nás pořídit i vánoční osvětlení, které na vánoční stromek bezesporu patří.


Jak postupovat při sestavování umělého stromku


Vybalte všechny položky z krabice.


Namontujte stojan tak, že postupně zasunete nohy do drážek.


Spojte všechny části vánočního stromku dohromady.


Rozbalte spodní část vánočního stromku.


Roztáhněte a upravte větve a špičky první koruny.


Roztáhněte a upravte větve a špičky zbývajících pater stromku.


Uvolněte a upravte vrchol vánočního stromku.


Podívejte se na vánoční stromeček z dálky a upravte větvičky do požadovaného finálního tvaru.


Autor článku:

Monika
Monika E-commerce specialista

Monika má na starost e-commerce oddělení a je fanynkou venkovního osvětlení. Díky ní zjistíte, jaké zrovna frčí trendy ve světě venkovních svítidel. A třeba i to, jak na efektivní osvětlení zahrady a okolí domu.

Slevy, novinky, inspirace

Přihlaste se k odběru newsletteru a nic vám neuteče.

Zeptejte se na cokoliv

Pavlína

Poradím s výběrem i technickými zádrhely.

515 555 111(Po-Pá, 7-18:00 hod.)

Zeptejte se
 
 
    
  
 
 

Doporučené produkty

Copyright © 1994 – 2024 Donoci, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Info o zpracování osobních údajů. i